Stopczas Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 Witem, mam m15 CA i wystepuje u mnie nastepujący problem. Na Safe jest dobrze, na semi mam auto i na auto tez strzela mi auto. Nie wiem co zrobić z tym. Jak myslicie? Wyjać gearbox i zobaczyć co z selektorem? Moze wypadla tylko sprężynka? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
przemek10 Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 (edited) Ja bym wrzucił kostkę stykową nową i z głowy ;-) choćby Pja . Choć raz miałem śmieszny przypadek , giwera przez dobry rok nie miała single przez ten czas była rozbierana z 10 razy i cały czas to samo gdy tu nagle po wymianie chwytu silnikowego nagle bez powodu się znów naprawiło :wink: od tego czasu kolejny rok i śmiga tak jak powinna . Edited February 28, 2010 by przemek10 Quote Link to post Share on other sites
Stopczas Posted February 28, 2010 Author Report Share Posted February 28, 2010 Daj link do niej:) Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 Jak replika jest już eksploatowana długi czas to mógł się wytrzeć przerywacz lub wózeczek od spustu. Quote Link to post Share on other sites
przemek10 Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 Ostatnio w 2 Mkach które robiłem znajomym użyłem kostki z tego : http://www.taiwangun.com/gearboxy_oraz_ich...a_p_j-1272.html Do tego kable modelarskie i styki T . Sam za to jadę na całym tym zestawie bo nie chciało mi się już grzebać , i też nie jest źle . Quote Link to post Share on other sites
Mamlas Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Ja u siebie też przez prawie 3 miechy nie miałem singla... Rozbierałem, wymieniałem przerywacz, czyściłem styki, kombinowałem, modziłem, próbowałem i nic... Do wymiany kabli :F Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts