Ysiu Posted March 5, 2010 Report Share Posted March 5, 2010 Witam posiadam replikę HFC - M190 Special Force czytałem że w tych replikach i wielu użytkowników występuje taki przypadek lecz nigdzie nie wyczytałem jak temu zaradzić, a więc jeśli zaciągnę zamek z pustym magazynkiem zostaje w tylnej pozycji ale jeśli załaduję go kulkami i wystrzelę wszystkie zamek nie zostaje i nadal mogę strzelać na sucho, w czym tkwi problem jak temu zaradzić ?? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted March 5, 2010 Report Share Posted March 5, 2010 nie strzelac szybko. Quote Link to post Share on other sites
Ysiu Posted March 5, 2010 Author Report Share Posted March 5, 2010 (edited) nie strzelac szybko. Też wpadłem na ten pomysł ale i tak załapuje mi wtedy raz na około 5 wystrzelonych magów. Edited March 5, 2010 by Ysiu Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted March 5, 2010 Report Share Posted March 5, 2010 rozłóż go..może coś się poluzowało. Sprawdź czy wszystko jest na miejscu,czy czegośnie brakuje. Jak to nic nie da to odeślij na naprawę do sklepu ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts