Mleczaj_Krowka Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 (edited) Witam. W emce mam Bore-Up Systemy, lecz wkładam lufę dłuższą i muszę mieć pełny cylinder - znajomy doradził mi cylinder Deep Fire ( podobno najlepsze cylindry BU, mowa o samych cylindrach nie o zestawach bo ponoć głowice tłoków mają daremne ). I teraz prawdopodobnie znajdę się w posiadaniu podwójnie uszczelnionej dyszy Deep Fire BU oraz głowicy głowicy cylindra i głowicy tloka BU Classic Army. Jaki najlepszy zestaw mogę dobrać do cylindra pełnego Deep Fire aby było to szczelne i dobrze współpracowało ? Mam głowice tłoka Systemy ( czerwona ), oraz Classic army ( niebieska ), glowicę cylindra Systemy i Classic Army, dyszę Systemy i Deep Fire ... Z czym złożyć cylek Deep fire. A więc robić jakiegoś składaka z częściami CA, czy dać tylko cylek DF a resztę zostawić Systemy? ;s Pozdrawiam, Mleczaj~ Edited March 9, 2010 by Mleczaj_Krowka Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Ja bym wymienił o-ring z dyszy DF'a i dał do dyszy Systemy (tak w ogóle to dysze DF'a BU nie są podwójnie uszczelniane). Głowice Systema i cylinder DF. Quote Link to post Share on other sites
Mleczaj_Krowka Posted March 9, 2010 Author Report Share Posted March 9, 2010 K, dzięki. Z tym podwójnym uszczelnieniem - koleś mi słodził, a ja przepisałem nie sprawdzając ... =x. Dzięki za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts