zia Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 Ściągnijcie ludzie na dwa dni, każcie się okopać, a później 2 dni chodzenia po lesie, bez żadnych kontaktów :D Gdzie Ty tu nudę widzisz, to najlepsze ;) Link to post Share on other sites
lup Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 NO ba! U mnie chłopaki do dziś wspominają Szpargałowe B20 i właśnie okopywanie się, a przy okazji jeszcze ciągnięcia przez pustynię druta i inne takie baaaardzo pasjonujące ;) Link to post Share on other sites
zryty Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 Myślałem że na mil simach robi się cośzgoła innego od ciągnięcia druta :D Film dobrze zrealizowany, wiele ciekawych informacji. Dowiedziałem się troszkę też o sprzęcie BW co również mi się przyda. Będzie jeszcze organizowane tego typu szkolenie? Link to post Share on other sites
sisi Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 (edited) Dobra inicjatywa! Lup - Co do B20... to też dobrze wspominam... czołganie się i ukrywanie krzakach ponad 4h... obserwowanie patroli (lanie gościa na krzaki z 15m od nas...)... a potem w nocy zarąbanie 150m kabla! :D Oczywiście jak to na milsimie zero wystrzałów... no po zgłoszeniu wykonania zadania i opuszczeniu strefy opróżniliśmy magi tak nas rozpierała energia! :D Grey - Co do 48h to do tego sprzed 2 lat to chyba my... no ja akurat podczas pakowania zapomniałem śpiwora wsadzić do plecaka i... na miejscu okazało się że go nie mam (gorąca kawa z termosu była wtedy idealna i się przydała). Ale daliśmy radę cieszyliśmy się z dalekich patroli jakie dostawaliśmy i nie narzekaliśmy... :D Było super i wiele nauki wyciągnęliśmy z gry. Może ktoś uważa że nie potrzebuje tego i tyle sprzętu ale lepiej żeby na pierwszy rzut miał go za dużo niż ma potem cierpieć. Potem zweryfikuje własne potrzeby i zaczną się modyfikacje. I na tym polega cała zabawa. Szkolenie ma tylko zapewnić dobry początek zabawy, a nie zniechęcanie się już przy większej rozgrywce. ;) Pozdrawiam. Edited July 3, 2010 by sisi Link to post Share on other sites
lup Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 SiSi to było wtedy jak buty Ci przemokły i stwierdziłeś, że gore się wytarło? No popatrz, a byłem przekonany, że Ty taki hardkorowiec jesteś i specjalnie śpiworka nie wziąłeś ;) Link to post Share on other sites
Recommended Posts