Moses Posted March 16, 2010 Report Share Posted March 16, 2010 Tak patrze po sklepach, szukam i znaleśc nie mogę. Czy orientuje się ktoś czy można gdzieś dostać ładne body do M4 bez oznaczeń (oprócz tych na selektorze ognia (DBoy nie wchodzi w rachubę ;) ) Quote Link to post Share on other sites
Ziomek08 Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 (edited) No to będzie problem, zakładam że chcesz sam wykonać grawerunki, będziesz musiał do tego dodać oznaczania przy selektorze ognia bo chyba jedynym korpusem jest Guarder albo kupisz dolną część korpusu Madbulla ale niestety z drugiej strona ma oznaczenia JP Rifles. Więc będziesz musiał sobie wygrawerować to wszystko :mrgreen: Pozdrawiam Edited March 17, 2010 by Ziomek08 Quote Link to post Share on other sites
Moses Posted March 17, 2010 Author Report Share Posted March 17, 2010 Oj nie takie kombinacje nie wchodzą w rachubę :) jak bym miał tyle kasy to bym problemu bym kupił 2 zestawy korpusów (M733 dół i flat top góra). Ten Guarder jest rozwiązaniem. Zrobienie selektora to nie problem jak się będzie robiło grawerunek. Zastanawiam się nad nowym korpusem DBoya (kopia VFC i nie jest czarna tylko ciemno szara). Quote Link to post Share on other sites
Ziomek08 Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 Nie :-F Nie chce słyszeć o chińskich korpusach :wink: Bierz Guardera, chwalą wykonanie :mrgreen: xD Quote Link to post Share on other sites
Moses Posted March 17, 2010 Author Report Share Posted March 17, 2010 Nie :-F Nie chce słyszeć o chińskich korpusach :wink: Bierz Guardera, chwalą wykonanie :mrgreen: xD No to mistrzu znajdź mi sklep gdzie go dostanę bo wszędzie wysprzedany i nie będzie dostaw :) Quote Link to post Share on other sites
Galaxter Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 Witam ma M4 i chciałbym kupić do niej metalowy korpus i mam 300 zł, znalazłem korpus z SHS i chciałbym się dowiedzieć czy te korpusy sa dobre i czy są jakieś lepsze korpusy do 300 zł Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts