MarioGrand Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 Witam! Mam problem z moją MP5-A4 JG. Dzisiaj na strzelance nagle przestała strzelać i nie jest to powodem rozładowania baterii. Broń strzelała normalnie aż nagle przestała. Nie wiem co się stało ponieważ do tej pory wszystko było ok i nigdy jej nie rozkręcałem ani nic z tych rzeczy. Proszę o info co mogło się zepsuć. Quote Link to post Share on other sites
valki Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 Bezpiecznik, kable, wsuwki na silniku, styki.. Któreś siadlo na 100% Quote Link to post Share on other sites
seger Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 ale cos reaguje czy nic kompletnie ? tak jak napisał valki posprawdzaj elektrykę ( zacznij od bezpiecznika) Quote Link to post Share on other sites
MarioGrand Posted March 20, 2010 Author Report Share Posted March 20, 2010 0 reakcji. Jednak ja się nie znam na replikach więc raczej sam nie sprawdzę tego wszystkiego ponieważ boje się że coś zepsuje jeszcze bardziej :( opłaca się ją oddawać na warsztat? Quote Link to post Share on other sites
valki Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 O ile to bezpiecznik to nie. Sprawdzenie okablowania i wsuwek na silniku to też żadna filozofia ; ) Quote Link to post Share on other sites
MarioGrand Posted March 21, 2010 Author Report Share Posted March 21, 2010 Bezpiecznik jest cały jeśli dam rade rozebrać to sprawdze reszte. Quote Link to post Share on other sites
MarioGrand Posted May 19, 2010 Author Report Share Posted May 19, 2010 Replika była oddana do serwisu i została naprawiona. Winą usterki było przepalenie końcówek styków. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts