QbasH Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 Witam, połamałem blok gazowy przy mojej Gieni, skleiłem to "płynnym metalem" na razie trzyma ale mam pytanie czy blok gazowy od JG będzie pasował? Nie będzie problemu z dyszą? Chyba, że idzie gdzieś dostać blok do CA. Widziałem niedawno w komisie ale szybko poszedł... Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 Z tego co pamiętam to kumpel używał bloku gazowego JG w G CA. Ale musze się podpytać. Krakmani mają ten blok za jakieś 20zł ale trzeba do nich napisać maila bo na stronie tego nie mają. Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 Ok gadałem z kumplem. Pasuje. Quote Link to post Share on other sites
QbasH Posted March 22, 2010 Author Report Share Posted March 22, 2010 Bez żadnych cyrków z podawaniem itp? Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 Bez :). Quote Link to post Share on other sites
Maku3225 Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 (edited) Mam ten sam problem, najwidoczniej te bloki CA są gówniane(trzymają się tylko na jednym kawałku szajsmetalu) Tutaj masz blok od JG(wydaje się dużo solidniejszy) Blok gazowy Edited March 23, 2010 by Maku3225 Quote Link to post Share on other sites
QbasH Posted March 24, 2010 Author Report Share Posted March 24, 2010 Dla potomnych i zainteresowanych Krakman nie ma tego elementu. Pozostaje tylko Azteko. Co do bloku CA, dokładnie pękło w tym najbardziej czułym miejscu gównolitu :P Quote Link to post Share on other sites
_Arczi_ Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 Ja to kiedyś dostałem od kumpla za free bo było połamane i zaniosłem do spawania. Zrobili i trzymie jak ta lala. Szukaj dobrego spawacza od aluminim. Quote Link to post Share on other sites
QbasH Posted April 15, 2010 Author Report Share Posted April 15, 2010 Zrobiłem "obejme" z kawałka blachy aluminiowej zalałem to klejem płynny metal i trzyma konkretnie :) Co do bloku od JG w mojej Giecie po założeniu tego elementu pojawiły się gigantyczne nieszczelności na dyszy/komorze, także odradzam. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts