sakamuto22 Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 (edited) Witam, chciał bym wzmocnić szkielet mojej emci(m16 IIIgeneracja JG) po tuningu słyszałem, że w tym celu można docisnąć komorę HU do szkieletu i mam do Was kilka pytań: -jak to się robi czy wymaga to rozbierania GB. -czy nada się do tego komora elemęta w plastikowym body. Zdaje mi się, że podobny temat powinien już być ale niestety nie udało mi się znaleść, jak co to proszę o linka albo jakąś sensowną nazwę do wyszukania :poddanie: Edited March 29, 2010 by sakamuto22 Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 :wink: A jeszcze dam Ci jeden pożyteczny link, bo pewnie sam byś tego nie znalazł, oprócz tego z dociskiem ;). http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=67490&hl=dysza W emce masz dwuczęściową komorę, musisz wyciąć kawałek plastiku aby zamontować jednoczęściową [pikuś]. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
sakamuto22 Posted March 29, 2010 Author Report Share Posted March 29, 2010 :wink: W emce masz dwuczęściową komorę, musisz wyciąć kawałek plastiku aby zamontować jednoczęściową [pikuś]. Pozdrawiam. To już dawno zrobione dzięki za linka... Hmm... gdzie ja wywaliłem tą sprężynkę od komory? Quote Link to post Share on other sites
szczupe Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 (edited) Dobrym materiałem na "dociskacz" jest guma mocująca tłumik samochodowy ;-) Do kupienia w motoryzacyjnym za 2zł, model auta do wyboru :mrgreen: A tą sprężynkę sobie daruj... Edited March 29, 2010 by szczupe Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts