remcio01 Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 Witam Was. Ostatnio pomyślałem sobie, czy można by było kupić taniego aega, rozbebeszyć i wymienić lufkę na precyzyjną. Wymieniłbym jeszcze zębatki na metalowe żeby trzymały. Mieszkam niedaleko Castoramy, Oni tam mają takie pierdółki. I co ewentualnie mógłbym do niego jeszcze wpakować? Chce zrobić taki eksperyment, bo z tego może coś wyjść, a i tak uczęszczam tylko na lokalnym strzelanki w mojej małej miejscowości. Dzięki z góry. Quote Link to post Share on other sites
Padaka Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 zacznij od działu jestem zielony - bo po tekście " mieszkam nie daleko Castoramy a tam mają takie pierdółki" wnioskuje że nie masz zielonego pojęcia o budowie repliki.... Quote Link to post Share on other sites
remcio01 Posted April 4, 2010 Author Report Share Posted April 4, 2010 Pomyliłem się chodziło o Practiker. Znam budowe gb i tam chyba dostane takie zębatki, a na pewno rurke. Quote Link to post Share on other sites
Padaka Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 (edited) LOL - 01 z Twojego nicka to mam nadzieję nie Twój rocznik ? Bo z Twojej wypowiedzi można tak wnioskować. Powaliłeś mnie na kolana... Tak zarówno w Castoramie jak i Praktiker'ze dostaniesz rurkę... do kanalizacji... Wróć naprawdę do działu " Jestem zielony" a zębatki to mają tam na specjalnym dziale - "Cheap ASG " wypasione na maxa... tylko bierz te z czerwonym sworzniem... są do replik o max osiągach... Edited April 4, 2010 by Padaka Quote Link to post Share on other sites
remcio01 Posted April 4, 2010 Author Report Share Posted April 4, 2010 (edited) Dzięki za wyczerpujące odpowiedzi, ale i tak mnie nie zniechęciłeś. Edited April 4, 2010 by remcio01 Quote Link to post Share on other sites
szczery Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 Kochany Remciu. Założę się z Tobą o 1000 złotych, że w Pracktikerze nie dostaniesz zębatek do AEGa. Kolega Padaka dobrze Ci radzi. Ale Ty zachowujesz się jak typowy noob który nie ma bladego pojęcia a mimo to nie słucha rad innych. Nie ważne, że tysiące ludzi próbowało tego przed Tobą i, co było do przewidzenia, z szajsowatego AEGa po wymianie lufy na castorurkę za każdym razem wyszedł szajsowaty AEG z castorurką (wystarczy poczytać forum, żeby o tym wiedzieć). Ale nie zniechęcaj się, Tobie na pewno się uda... :wink: Quote Link to post Share on other sites
PiterTKD Posted April 5, 2010 Report Share Posted April 5, 2010 Kocham szczere wypowiedzi tego pana wyżej :) @szczery - ale on nie wsadza tam castorurek, tylko practirurki xD Quote Link to post Share on other sites
szczery Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 @szczery - ale on nie wsadza tam castorurek, tylko practirurki xD ... i właśnie dlatego mu się uda ;-) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts