Gregori Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 Witam , posiadam Pistolet ASG GBB, Walther P99 DAO Co2 i mam pytanko, mianowicie czy ten model da sie jakoś ulepszyć aby był mocniejszy??? aktualnie ma moc 2J jest opcja to zwiększyć? bo w internecie nie ma za bardzo informacji na ten temat. Jeśli ktoś ma informacje na ten temat to było by super :) Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 marna prowokacja lub też wybitna głupota. Quote Link to post Share on other sites
Gregori Posted April 7, 2010 Author Report Share Posted April 7, 2010 marna prowokacja lub też wybitna głupota. A to niby dlaczego tak sadzisz? A to niby dlaczego tak sadzisz? że to głupota Quote Link to post Share on other sites
Wolfran Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Tuning krótkiej broni, to parodia. Quote Link to post Share on other sites
Gregori Posted April 12, 2010 Author Report Share Posted April 12, 2010 Tuning krótkiej broni, to parodia. Zapytalem tylko z ciekawości , bo i tak w sumie jeste sama w sobie mocna, ale dzięki za odpowiedź, czyli ewentualny tuning dłównie dotyczy dlugirj broni, karabinków itp.? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Wolfram, a kopnął Cię ktoś kiedyś w coś? :D :-F Quote Link to post Share on other sites
Wolfran Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Po pierwsze wolfraN, a po drugie tak i to nie raz. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Faktycznie, "N" na końcu, przepraszam. A za co? Quote Link to post Share on other sites
Wolfran Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 (edited) A to były różne sprawy, dziewczyny, rodzice i starszy brat, raz dostawało się z przodu, raz z tyłu, hehe, ale teraz te czasy się już skończyły, nadszedł "Czas Wolfrana" i to ja teraz rządzę w mieście. Taki mały Off Topic Edited April 12, 2010 by Wolfran Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 nie no tylko dziwi i niemal bulwersuje mnie stwierdzenie że tunning klamek to parodia zwłaszcza w kontekście tematu poniżej ;] Quote Link to post Share on other sites
Wolfran Posted April 13, 2010 Report Share Posted April 13, 2010 (edited) To tylko moje zdanie, ale po co komu mocna broń krótka? Zasięg i skupienie jest wręcz wskazane. To też jest tylko moje zdanie. Edited April 13, 2010 by Wolfran Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted April 13, 2010 Report Share Posted April 13, 2010 mocna broń krótka to 350fps. Oczywiście nie mówimy o "wynalazkach" na CO2 czy zabawkach z 420fps (socom stti). A jesli broń ma (a tyle zwykle mają gaziaki firmowe) około 280fps to troszkę mało. Tunninguje się tez dla zwiększenia trwałości, niezawodności, mocy BB, celności, wyciszenia oraz dla szeroko pojętego lansu (patrz właśnie temat o hi capie). Ostatnią wreszcie kwestią jest to że kiedy teren mamy np w lecie, mocno zarośnięty i gęsty to więcej FPS i tak Ci się nie przyda a pistolet z kilkoma magazynkami jest w takich warunkach wygodniejszy. Więc skuteczniejszy. Quote Link to post Share on other sites
Gregori Posted April 13, 2010 Author Report Share Posted April 13, 2010 mocna broń krótka to 350fps. Oczywiście nie mówimy o "wynalazkach" na CO2 czy zabawkach z 420fps (socom stti). A jesli broń ma (a tyle zwykle mają gaziaki firmowe) około 280fps to troszkę mało. Tunninguje się tez dla zwiększenia trwałości, niezawodności, mocy BB, celności, wyciszenia oraz dla szeroko pojętego lansu (patrz właśnie temat o hi capie). Ostatnią wreszcie kwestią jest to że kiedy teren mamy np w lecie, mocno zarośnięty i gęsty to więcej FPS i tak Ci się nie przyda a pistolet z kilkoma magazynkami jest w takich warunkach wygodniejszy. Więc skuteczniejszy. No ja mam 330 fps-ów, co podaje producent, jest to sporo jak na klamkę, ale mogło by być ( co do broni krótkiej) trochę więcej.Dzięki za wasze opinie. Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 Nie rozmnażaj się. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts