Laki Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 Witam. Kolega przymierza się do zakupu jakiejś repliki II klasy i upatrzył sobie coś takiego.( Klik ) Mi jest ciężko powiedzieć, bo po raz pierwszy spotykam się z tą firmą i w ogóle repliką. A ten Bax System to dla mnie abstrakcja. Pierwszy raz słyszę, że coś takiego jest. Także mam nadzieję, że ktoś tutaj zabierze głos i opowie coś o tej replice. Z góry dziękuję. PS. Szukałem tematów na temat tej repliki, ale nic nie znalazłem - Żeby nie było, że nie korzystałem z wyszukiwarki ;-) Quote Link to post Share on other sites
thewojtz Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 Ciekawe, ma nawet ładną grawerkę, trochę do poprawienia ( i to 6mm...). Sprawia wrażenie solidnego ale śmiem wątpić, że Tanio-Koba miał coś z tym wspólnego (chociarz kto wie...) ;) Niech kupi i napisze recke bo cena nie jest jakaś powalająca. "zwalniacz tłoka – specjalny mechanizm umożliwiający zwolnienie tłoka i sprężyny." - łoł. Ale body ABS'owe... Nie wiem mechanicznie może być ciekawy, ale jeśli to jest plastik to jakoś opadł mój zachwyt. Quote Link to post Share on other sites
mg34 Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 Standardowe magi AEG nie pasują do tej eMci jak coś :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts