King Mat Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 Witam,interesuje mnie zrobienie pojemnego magazynka(np. na 100 kulek) powiedzmy przerabiając magazynek od innej broni.Czy dałoby się takie coś zrobić (jeśli tak to jak i ile wyszedłby koszt takiej przeróbki)? Link to post Share on other sites
Gaz23 Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 Cześć. Jestem szczęśliwym posiadaczem tej repliki. Myślę, że z innej repliki magi nie będą pasowały. A takich przeróbek nie dasz rady Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 TUTAJ masz opis jak zrobić to z szelsem od Benelki. Tak samo robi się z magiem od Mośka. Jak nie skumasz z opisu i będziesz zadawał pytania dodatkowe, to sobie odpuść w ogóle jakiekolwiek przeróbki, bo tylko popsujesz. Link to post Share on other sites
King Mat Posted April 20, 2010 Author Report Share Posted April 20, 2010 Może i był, nie wiem, wymyśliłem na biegu jak to zrobić, patrząc na fotkę. Jestem pewien, że co najmniej 95% mojego opisu, jest w 100% zgodne z tym co zrobiono i jak ;-). Tuksiak mógłbyś zapodać tą fotkę? Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted April 20, 2010 Report Share Posted April 20, 2010 Zobacz napisałem: Jak nie skumasz z opisu i będziesz zadawał pytania dodatkowe, to sobie odpuść w ogóle jakiekolwiek przeróbki, bo tylko popsujesz Jak myślisz, czy to nie było pytanie dodatkowe? A fotka jest w tamtym temacie wystarczy tylko CHCIEĆ jej poszukać. Może jeszcze mam zrobić za Ciebie? A później z tego strzelać? Link to post Share on other sites
King Mat Posted April 20, 2010 Author Report Share Posted April 20, 2010 Dobra mam fote: http://nicolas-brejat.com/PERSO/M56C_CUSTOM.jpg przeglądając tam ty temat musiałem ją przeoczyć dlatego o nią prosiłem sorry. Link to post Share on other sites
King Mat Posted April 20, 2010 Author Report Share Posted April 20, 2010 (edited) Znalazłem nawet filmik z francuza jak przerabia magazynek od benelki: ja zrobię podobnie z magazynkiem od mośki Edited April 20, 2010 by King Mat Link to post Share on other sites
Recommended Posts