Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam,interesuje mnie zrobienie pojemnego magazynka(np. na 100 kulek) powiedzmy przerabiając magazynek od innej broni.Czy dałoby się takie coś zrobić (jeśli tak to jak i ile wyszedłby koszt takiej przeróbki)?

Posted

Cześć. Jestem szczęśliwym posiadaczem tej repliki. Myślę, że z innej repliki magi nie będą pasowały. A takich przeróbek nie dasz rady

Posted
TUTAJ masz opis jak zrobić to z szelsem od Benelki. Tak samo robi się z magiem od Mośka. Jak nie skumasz z opisu i będziesz zadawał pytania dodatkowe, to sobie odpuść w ogóle jakiekolwiek przeróbki, bo tylko popsujesz.
Posted

Może i był, nie wiem, wymyśliłem na biegu jak to zrobić, patrząc na fotkę. Jestem pewien, że co najmniej 95% mojego opisu, jest w 100% zgodne z tym co zrobiono i jak ;-).

Tuksiak mógłbyś zapodać tą fotkę?

Posted

Zobacz napisałem:

Jak nie skumasz z opisu i będziesz zadawał pytania dodatkowe, to sobie odpuść w ogóle jakiekolwiek przeróbki, bo tylko popsujesz

Jak myślisz, czy to nie było pytanie dodatkowe? A fotka jest w tamtym temacie wystarczy tylko CHCIEĆ jej poszukać. Może jeszcze mam zrobić za Ciebie? A później z tego strzelać?

Posted (edited)

Znalazłem nawet filmik z francuza jak przerabia magazynek od benelki:

ja zrobię podobnie z magazynkiem od mośki Edited by King Mat
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...