skate2255 Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 Mam pytanie czy metalowe komory hop-up podają kulki z magazynka gearboxowi ? Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 Działają tak samo jak plastikowe. Kierują kulkę przed strumień powietrza wychodzący z Gearboxa. Komory nie posiadają mechanizmu podającego. Za ruch kulki odpowiedzialna jest sprężyna magazynka i dysza. Quote Link to post Share on other sites
skate2255 Posted April 30, 2010 Author Report Share Posted April 30, 2010 Mam pytanie jak mogę stuningować moją m4a1 jg.Zmienilem już body z plastikowego na metalowe.Ponieważ mam 12lat 1 czerwca jest dzień dziecka i chce sobie coś kupić do mojej broni.Nie chce zmieniać lufy oraz gumku hu.Co mogę zmienić? Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted May 1, 2010 Report Share Posted May 1, 2010 Może kolimator ;). Tam średnio jest co tuningować w środku. Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted May 1, 2010 Report Share Posted May 1, 2010 Ponieważ mam 12lat 1 czerwca jest dzień dziecka Powiedzcie że on żartuje ... :wink: :poddanie: :roll: Quote Link to post Share on other sites
JarekM Posted May 1, 2010 Report Share Posted May 1, 2010 Powiedzcie że on żartuje ... :wink: :poddanie: :roll: w profilu ma 40 lat. ale kto go tam wie... biorąc pod uwagę poziom pytania, skłaniający sie ku kompletnej niewiedzy (albo totalnemu imbecylizmowi), to pewnie 12 nie przekroczył. Quote Link to post Share on other sites
Kamil5464 Posted May 1, 2010 Report Share Posted May 1, 2010 Ponieważ mam 12lat 1 czerwca jest dzień dziecka Jak narazie to możesz sie pobawić pistoletami na gumowe krążki :lol: Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted May 1, 2010 Report Share Posted May 1, 2010 Mam pytanie jak mogę stuningować moją m4a1 jg.Zmienilem już body z plastikowego na metalowe.Ponieważ mam 12lat 1 czerwca jest dzień dziecka i chce sobie coś kupić do mojej broni.Nie chce zmieniać lufy oraz gumku hu.Co mogę zmienić? Żal 4litery ściska... :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts