lukas22 Posted May 2, 2010 Report Share Posted May 2, 2010 Witam, za niedługo uleci mi główny kabel od baterii... mam firefoxa 4k 9,6 i się zastanawiam jak kabel jest połączony z ogniwami, zgrzewany czy lutowany? Quote Link to post Share on other sites
ziel00ny Posted May 2, 2010 Report Share Posted May 2, 2010 Witam, za niedługo uleci mi główny kabel od baterii... mam firefoxa 4k 9,6 i się zastanawiam jak kabel jest połączony z ogniwami, zgrzewany czy lutowany? Nie lepiej otworzyć i sprawdzić ? (i tak będziesz musiał to zrobić więc nie przemyślałeś tego chyba i zadajesz bezsensu pytanie) Quote Link to post Share on other sites
_Mnichu Posted May 2, 2010 Report Share Posted May 2, 2010 Do ogniwa zgrzana jest blaszka, do której przyłutowany jest kabel. Quote Link to post Share on other sites
ruffin-89 Posted May 2, 2010 Report Share Posted May 2, 2010 Taaak ? No patrz, a mnie był po chamsku przylutowany (też FF), więc dopóki nie ściągnie osłony, to się nie przekona. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted May 2, 2010 Report Share Posted May 2, 2010 wywal blaszke i lutuj bezpośrednio do ogniwa, blachy to syf który odpada. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts