zabolek17 Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 Mianowicie co tam można wsadzić żeby wymienić na dobre części, małym kosztem i żeby sie nie posypało. Wiem że bankowo do wymiany idzie sprężyna, silnik pewnie też i bateryjka mocniejsza, dodatkowo jeszcze w to wejdzie precka. Nie wiem tylko co ze stockowych części zostawić a co wymienić żeby można było tam wsadzić sprezyne M130 albo M125. Na stocku jest M110. Prosze żeby mi ktoś wypisał które elementy należy wymienić tak żeby mi sie to nie posypało zaraz po tuningu. Quote Link to post Share on other sites
zwierzu93 Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 prowadnica, łożyska, kable, gumka HU, lufa. Możesz też pokusić się o lepszy tłok, aczkolwiek zrobiłbym to w momencie gdy stockowy się sypnie. Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 Możesz mi powiedzieć gdzie jest sens pakowania sprężyny M130 do czegoś o lufie długości ołówka?? :wink: Quote Link to post Share on other sites
Walker86 Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 To się nazywa kompleksem małej lufy :wink: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts