Apsolo Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Witam, podczas wymiany lufy rozwaliłem komore Hop-up w MP5 cyma CM.041j, poniewaz nie moge nigdzie znaleźć.Pomożcie!!! Quote Link to post Share on other sites
PiterTKD Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 (edited) 30 sekund: http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=3215 <sciana> Edited May 8, 2010 by PiterTKD Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Tylko jest problem. Ta komora jest chyba do starej serii CA gdzie regulacja była przy lufie a nie za zamkiem. Quote Link to post Share on other sites
Soul reaper Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Jak ta CA nie pasuje to pozostaje e-mail do krakmanów. Mają sporo części, których nie ma na ich stronie (np. komory go g36 jg, więc może do mp5 też mają). Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Ale jak spust Ci się zatnie na singlu to możesz strzelać na auto? Zrób zdjęcie tej batce. Quote Link to post Share on other sites
Apsolo Posted May 9, 2010 Author Report Share Posted May 9, 2010 No właśnie komora od CA nie pasuje, wyslalem emaila do karmkamnow, dzieki za checi.Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
PiterTKD Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 Fakt, ta komora pasuje do starszych wersji MP5 (również chińskich). Ale może na innych sklepach będą nowsze. Może G&G będzie miało tą nowszą komorę. Zawsze możesz napisać też do CapriASG. Oni też sprowadzają części. Quote Link to post Share on other sites
jarzab Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 Witam, podczas wymiany lufy rozwaliłem komore Hop-up w MP5 cyma CM.041j, poniewaz nie moge nigdzie znaleźć.Pomożcie!!! Z tego co szukałem, a szukam już od kilku miesięcy, to nigdzie w Polsce nie ma komory do tego MP5. Ale nie ma problemu z zamówieniem jej od G&G albo z Evike.com Jednakże jakbyś gdzieś u nas ją znalazł to napisz gdzie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts