Graven Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 Nie wiem czy dobrze umiescilem temat, jezeli nie, przepraszam! :) Przegladajac net w poszukiwaniu informacji natrafilem na taka oto oferte: http://www.military.pl/ics-sig-sauer-552-c...ndo_10071t.html 552 ICS za 1k zł. Natomiast na stronie Mad Onion ten sam SIG kosztuje 1,5k zł http://www.madonion.eu/SIG_552_COMMANDO_p575.html Gdzie jest haczyk tak niskiej ceny? 500zł to jednak sporo, po za tym martwi mnie informacja z military.pl Prędkość początkowa: 430 FPS Dla porowniania dane ze strony Mad Onion Prędkość wylotowa kulki: ok. 390 fps (120 m/s) Czyzby military kupilo za duzo tych replik i chca sie ich pozbyc w promocji? A moze sa "gorsze" od tych z MO? Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 Gdzie jest haczyk tak niskiej ceny? 500zł to jednak sporo, po za tym martwi mnie informacja z military.pl IMO żadnego haczyka nie ma. Każdy może ustalić cenę jaką chce. po za tym martwi mnie informacja z military.pl Myślę, że Military pl zawyżyło pomiar, lub wzięło najwyższy jaki udało im się wychronować. Quote Link to post Share on other sites
waldo Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 Wydaje mi się że w military.pl trochę zwiększyli fps by zwabić klientów. W opisie szczegółowym jest napisane , prędkość początkową w granicach 400 – 420 FPS. Cechy : prędkość początkowa : 430 fps ?? Na madonion jest około 390 fps. interesujące , czym się różni , bo 40 fps to jest trochę różnicy? Quote Link to post Share on other sites
Graven Posted May 9, 2010 Author Report Share Posted May 9, 2010 ^ Mozliwe ze tak jak napisal Viamortis, wzieli najwyzszy pomiar albo maja dziwny chronograf... O FPS bym sie nie martwil, bardziej interesuje mnie to dlaczego jest tak tanio? Mial juz ktos doczynienia z tym sklepem? Godni polecenia czy omijac z daleka? Jutro bede dzwonic do nich w sprawie tego siga i ich "promocji", zobaczymy co z tego wyjdzie. Quote Link to post Share on other sites
Kiwi Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 Kolego-jest osobny dział dotyczący opinii o sklepach, poszukaj. Quote Link to post Share on other sites
PiterTKD Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 Jedni używali 0.12g, drudzy 0.20g do pomiaru?? xD Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts