Eliśium Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 Witam chciałbym zapytać czy ktoś wkładał w karabinach jg III generacji sprężynę m 140 przy stokowych jej elementach ? Czy to doprowadziło do zniszczenia / wytarcia jej podzespołów ( tłok, zębatki, silnik itp ) czy też zaowocowało bezproblemową pracą Prosił bym o konkretną opinie osób, które to wypróbowały Dziękuję :) Quote Link to post Share on other sites
cziman Posted May 10, 2010 Report Share Posted May 10, 2010 Sam co prawda M140 do JG 3 gen nie wkładałem ale znam ludzi którzy tak robili - twierdzą że śmiga ładnie. Zębatki JG 3 gen są na prawdę niezłe jak na chiński stock i pod warunkiem że będą porządnie spodkładkowane wytrzymają sporo. W pierwszej kolejności padnie pewnie tłok, ale nie jest on specjalnie drogi. Quote Link to post Share on other sites
sakamuto22 Posted May 10, 2010 Report Share Posted May 10, 2010 Ja włożyłem Sp140 na wymienionych śrubkach prowadnicy i łożyskach i śmiga. Quote Link to post Share on other sites
lukasp Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 Potwierdzam w HK416 JG wymieniłem tylko łożyska na stalowe ślizgi i wstawiona była m140 Guardera, reszta stok. Szkielet wytrzymał 5-6 k a potem padł a znam takich co im bangla nawet po 11 k i więcej więc to loteria pzd Łukasz Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts