ulin1 Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 Rozładowywałem baterie żarówką i zepsułem sam na własne życzenie. Teraz mam taką sprawę - czy akumulatory modelarskie nadają się również do replik AEG i czy modelarskie 8,4V to to samo co airsoftowe 8,4V? Czyli czy mogę kupić akumulatorek modelarski 8,4V i będzie działać tak samo jak na airsoftowym oryginalnym akumulatorku 8,4V? Mam replikę CM.036 z kolbą stałą. Pytam, bo te modelarskie są znacznie tańsze i mają wyraźnie większą pojemność mAh. Quote Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted May 10, 2010 Report Share Posted May 10, 2010 Tak modelarskich baterii możesz spokojnie używać. Z jednego powodu są nawet dużo lepsze od oryginalnych ersoftowych - są tańsze tak mniej więcej prawie o połowę ;-). Quote Link to post Share on other sites
ulin1 Posted May 10, 2010 Author Report Share Posted May 10, 2010 Rozumiem. CZyli, że mogę kupić modelarski odpowiednik i nie będzie żadnych problemów z pracą repliki? Mam replikę CM 0.36 więc czy mogę kupić mocniejszy akumulator modelarski niż 8,4V? Quote Link to post Share on other sites
seger Posted May 10, 2010 Report Share Posted May 10, 2010 matko... założ 10 takich tematów.. któy to ten niby " modelarski ? Pakiet jak pakiet i tyle... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts