bebol22 Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 (edited) Witam. Mam zamiar kupić umundurowanie w kamuflażu camogrom lub marpat od helikona. Szukałem w sieci sklepów, które mają te mundury, ale znajduje tylko w rozmiarze XXL, co przy mnie, który ma 185cm wzrostu i jestem dosyć szczupły to za wielkie. A więc tak, kilka pytań: 1. Na wzrost 185cm i ok. 85 w pasie jaki mam wybrać rozmiar? 2. Gdzie we wrocławiu/ poznaniu znajdę sklepy z szeroką gamą rozmiarówek tych mundurów? 3. W jakim sklepie internetowym znajdę szeroką gamę rozmiarówek? 4. Co lepsze [...] Poczytaj Proszę o pomoc i z góry dziękuję. [...] Edited May 12, 2010 by Foka Quote Link to post Share on other sites
kthulhu Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 We Wrocławiu polecam sklep V2 Militaria (v2militaria.pl). Tam mają z tego co wiem zarówno camogrom jak i marpat. Sklep znajduje się koło mostu uniwersyteckiego na ul. Cybulskiego. Quote Link to post Share on other sites
_domestos_ Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 (edited) W Poznaniu masz Camouflage shop - http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=1674490 pod wiezowcami Alfa. Napisz, ma dobre ceny i raczej szeroki wybór mundurów w stacjonarnym sklepie, pewnie da sie dogadać na zakup przez net. Rozmiar - wez medium long w przypadku camogrom, w przypadku marpata musiałbyś przymierzyć - Long prawie na pewno, nie wiem, czy będziesz sie lepiej czuł w obszernych medium, czy lepiej small. Ile masz w klatce piersiowej? We Wrocławiu, jesli sie nie myle, są jeszcze Marek "ofensywa" i e-militaria. Edited May 12, 2010 by _domestos_ Quote Link to post Share on other sites
MATI12 Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 (edited) Rozmiar na Ciebie to +/- small long, w przypadku SFU. Edited May 12, 2010 by MATI12 Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 Tak jak mówi poprzednik - S Long musi być. Sam jestem podobnych wymiarów i S-Long jest w sam raz Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts