Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

W jakim sklepie w USA kupic mundur UCP (kontrakt)

Recommended Posts

Prosił bym o linki do sklepów amerykańskich w których będę mógł znaleźć kontraktowe mundury w kamuflażu UCP.

Znalazłem jeden a mianowicie www.fullmetaljacket.com ale nie jestem pewny czy mundur który posiadają jest mundurem kontraktowym (jest w opisie informacja że jest dopuszczony do użytku w "operacjach wojskowych" więc sądzę że to kontrakt), ale wolałbym zasięgnąć waszej opinii. Lub jeśli znacie jakieś sklepy w Chicago to prosiłbym o jakieś namiary. Niestety mundur mi mamusia chce z prezentować ale muszę jej podać "kawę na ławę"

I proszę nie piszcie mi że będę mógł się w tym schować tylko na kanapie :D to jest mój świadomy wybór ponieważ :1 podoba mi się to camo, 2 bo na razie zastanawiam się nad rekonstrukcja 10 batalionu górskiego ;)

Dokładnie chodzi mi o te elementy:

bluza

http://fullmetaljacket.com/catalog/armycom...caa58c2ec8a4310

spodnie

http://fullmetaljacket.com/catalog/armycom...caa58c2ec8a4310

Jeśli temat powinien znaleźć się w dziale Umundurowanie itd. to proszę o przeniesienie :)

Sprawdź stronę armynavysales.com . Udaj się także do ich sklepu, który mieści się na ulicy Lincoln w pobliżu skrzyżowania z ulicami Barry oraz Greenview. Mają mnóstwo fajnego sprzętu. Jeśli wizytówkę posiadam aktualną (sierpień 2009), to mają otwarte od poniedziałku do piątku w godzinach 8-17 i w sobotę w godzinach 10-17.

Adres e-mail: info@armynavysales.com .

Jako ciekawostkę powiem że wysyłają do Polski :)

W sklepach albo kupisz podróbę albo jak już oryginał to z reguły za jakąś chorą kasę, patrz sklep powyżej. Bo niestety sklepy "z militariami" to mają takie pojęcie o tym co oryginalne, a co nie, jak pani Jadzia sprzedająca "komputerowe moro" na placu.

Najtaniej wyrwiesz ACU na eBay, nowe komplety dostaniesz od 15-20$, używane po 10-15$