DevonSix Posted May 23, 2010 Report Share Posted May 23, 2010 Witam. Bardzo proszę o opinie na temat strony nowego olsztyńskiego teamu Bad Company :) Domena będzie niedługo. http://www.bc.dvn6.net Galeria 404 bo jeszcze nic nie ma, dopiero jutro jakieś fotki wstawię :) Pozdrawiam Dev Quote Link to post Share on other sites
mikunda Posted May 23, 2010 Report Share Posted May 23, 2010 Pierwsze to wielkość 8O, rozsądnie to wygląda dopiero na rozdzielczościach większych niż 1152x864 a i tak menu jest ucięte, nie mówiąc już o panoramicznych ekranach gdzie nic nie zobaczysz. strasznie wielki ten Top, miło jednak, że po kliknięciu w pozycję menu, widok sam ustawia się na treść. Niekonsekwencja bije w oczy, dajecie odnośnik na WMASG.pl czyli też i do "Prawa ASG" gdzie ustalona jest dolna granica wieku na 16 lat. Piszecie, że przyjmujecie od lat 15, a w składzie macie osobę w wieku lat 14. Dobra kolorystyka, nie męczy oczu, ale wszystko jest za duże. Quote Link to post Share on other sites
DevonSix Posted May 25, 2010 Author Report Share Posted May 25, 2010 Ad. 1: patrząc na browsershots, strona wygląda w porządku na 1024x768, co prawda ikonki menu są dość blisko siebie, jednak wszystko wygląda w porządku. Mógłbyś zapodać screenem? Ad. 2: Racja, już zmieniam. Jednak linku do prawa asg to szukałem i się nie doszukałem ^^ Mamy jedynie link do wmasg.pl a nie do samego prawa. Dzięki za dobrą opinię, a nie ' NIE PODOBA MI SIĘ!!111 ' :) Quote Link to post Share on other sites
Aliant Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 Za duże logo. Poprawcie też czcionkę na jakąś ciekawszą, bo ta nijak wygląda. Quote Link to post Share on other sites
DevonSix Posted May 25, 2010 Author Report Share Posted May 25, 2010 No ja bym najchętniej dał Lucida Grande ale to nie wszyscy ją mają :) Coś pomyślę. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts