SamsOn Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 Witam, mam następujący problem. Otóż w moim prawie nowym PJ4 kulki praktycznie nie są podkręcane. Nie będziemy się oszukiwać, na max hop up lecą jak kamień w dół. Używam kulek o wadze 0,25. Zgaduje, że problem leży w gumce i trzeba wymienić przy okazji komorę ? Quote Link to post Share on other sites
Marnus Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 Wyjmij lufę z komorą, spójrz w lufę od strony komory, podczas patrzenia w lufę kręć hopkiem, jeśli ten 'brzuszek' się nie powiększa to raczej nie ma dystansera ;) Quote Link to post Share on other sites
SamsOn Posted May 28, 2010 Author Report Share Posted May 28, 2010 Dystanser jest, gumka jak nowa ... jakieś inne propozycje ? :D Quote Link to post Share on other sites
SamsOn Posted May 28, 2010 Author Report Share Posted May 28, 2010 (edited) Nie mogę już edytować. Problem naprawiony. Dystanser był że tak powiem .. za miękki i nie wypychał gumki. Utwardziłem go poprzez włożenie w niego kawałka .. wykałaczki xD Edited May 28, 2010 by Szymek997 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts