DuszeK Posted June 5, 2010 Report Share Posted June 5, 2010 Witam moje pytanie tyczy się kompatybilności innych zębatek tzn. z v2 i v3 do gb wersji 7. Słyszałem już od kilku osób że zębatki z chyba v2 pasują do v7 ile w tym prawdy nie wiem i szukam pomocy. Czy ktoś miał może zestaw elementa do gb v7 od krakmanów? jak z jego wytrzymałością? Jeśli inne zębatki z innych wersji gb pasują do gb v7 to jakie polecacie? Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted June 5, 2010 Report Share Posted June 5, 2010 Witam moje pytanie tyczy się kompatybilności innych zębatek tzn. z v2 i v3 do gb wersji 7. Słyszałem już od kilku osób że zębatki z chyba v2 pasują do v7 ile w tym prawdy nie wiem i szukam pomocy. Czy ktoś miał może zestaw elementa do gb v7 od krakmanów? jak z jego wytrzymałością? Jeśli inne zębatki z innych wersji gb pasują do gb v7 to jakie polecacie? O ile się nie mylę to środkowa zębatka w ver 7 jest inna. Pozostałe pasują. Quote Link to post Share on other sites
thewojtz Posted June 5, 2010 Report Share Posted June 5, 2010 U mnie w AGM (czyli prawdopodobnie to co kart) były zębatki v.2/v.3 a co do zestawu to jest on do cymy! Czyli dokładnej kopii v.7 a to co Ty masz w karcie to jest chiński mix. Jak działa to po co ruszać. Quote Link to post Share on other sites
DuszeK Posted June 5, 2010 Author Report Share Posted June 5, 2010 Właśnie o to chodzi ze 2 z 3 zębatek się posypały (kumpel, który to rozkładał powiedział że stał się cud że zębatki mi nic innego nie uszkodziły xD):D i nie da rady tego nie ruszyć a strzelać trzeba ;) Quote Link to post Share on other sites
thewojtz Posted June 5, 2010 Report Share Posted June 5, 2010 To niech kolega wyciągnie to co zostało i pokaż za pomocą zdjęcia, tutaj na forum. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts