ORKAN_Hubert Posted November 22, 2004 Report Share Posted November 22, 2004 Czy ktoś z was wie po co są te paski na które łączą D ringi, które biegną na krzyż przez plecy kamizelki? Quote Link to post Share on other sites
Minimal Posted November 22, 2004 Report Share Posted November 22, 2004 Te paski nie lacza D-ringow. To sa 4 rozne paski przymocowane do D-ringow(wyglada to jak paski do zamocowania camelbaka lub czegos w tym stylu, ale czy na pewno takie jest ich zastosowanie to nie wiem), ktore w celu szybkiego zdemontowania maja dodatkowo fastexy. Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted November 22, 2004 Author Report Share Posted November 22, 2004 Te paski nie lacza D-ringow. wiem, użyłem skrótu myslowego Quote Link to post Share on other sites
Adams Posted November 23, 2004 Report Share Posted November 23, 2004 To nie bedzie na helm? Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted December 4, 2004 Report Share Posted December 4, 2004 Mozliwe, ze sluza do stabilizowania Camelbaka... Quote Link to post Share on other sites
super Posted December 11, 2004 Report Share Posted December 11, 2004 raczej nis służą do stabilizacii camela : tu dopiety nowszy model Recon Hydro Pack 1 jak widac nie ma żadnej dodatkowej stabilizaci, zresztą chyba nie jest potzrebna dwa D-ringi trzymaja taki camel wystarczajaco. czyli cholera wie po co to? także na pewno nie do dodatkowej regulacij. chełm tez raczej nie ale np. wiekszy plecak? nie piszę oczywiści o takim jak 3 days ale takim posrednim. tez mnie to interesuje i szukam zdjęc na ten temat ale lipa :( Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts