Faflon Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Wiem że powinienem zamieścić ten temat w "JESTEM ZIELONY", ale mam już konto ponad 3 m-c, więc nie mogę. Chodzi mi o karabin do 900 zł. Nie chce żeby był to kałach. Mile widziane są recenzje PJ SPR FULL METAL LONG lub PJ 25, bo to taki typ karabinów o jaki mi chodzi. Chcę aby była to dobra baza pod dalszy upgrade. Broń powinna być wszechstronna, tak jak wyżej wymienione modele. Karabin kupuje za pieniądze ze sprzedania G-608-4. Quote Link to post Share on other sites
remko Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Czytaj, czytaj i jeszcze raz czytaj a potem to przemyśl i będziesz wiedział co wybrać. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Faflon Posted June 9, 2010 Author Report Share Posted June 9, 2010 Chodzi mi o opisy użytkowników, a nie sklepowe, puste opinie..... Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Sam jesteś sklepowa pusta opinia :wink: Quote Link to post Share on other sites
remko Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Człowieku forum to nie puste sklepowe opinie. Uciekaj. Quote Link to post Share on other sites
Faflon Posted June 10, 2010 Author Report Share Posted June 10, 2010 Więc napiszcie to na forum. Bo jest ylko o PJ 25. o PJ SPR nic nie ma.... :wink: Quote Link to post Share on other sites
EmperorPalpa Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 Jak masz 900 to wbijaj na Capri i tam piękne, wzmocnione M'ki od CA - na pewno się nie zawiedziesz!!! :) Quote Link to post Share on other sites
MyN3 Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 Repliki P&J są dobre co prawda loteria.. Czasami jest to sprzęt na kilka lat a czasami po roku potrafi umrzeć ale to jak z każdym.. Zależy jak używasz itd.. Mile widziana jest co pół roku wizyta repliki w jakimś dobrym serwisie albo u członków gildii.. Miałem kontakt i z SR 25 i SPR Szczerze SPR mi bardziej podszedł ;) Co prawda GB podobne i sama praca jest wręcz identyczna.. Jedyne na co zwróć uwagę wybierając jedną z tych replik to która bardziej nadaje się do LA(n)SU Jeśli jesteś zainteresowany mam kontakt z osobą która za 550zł sprzeda prawie nowego SPR`a.. W tedy zostanie Ci jeszcze trochę na tuning ;) Jak by coś to gg w profilu Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts