PPSH Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 Witam! Dziś dostałem moją CM.041, po chwili pękła mi osłonka bezpiecznika, więc wstawiłem od razu nową z nowym kablem od bezpiecznika (troszeczkę cieńszym od oryginalnego) czyli możliwe że na jednym biegunie byłyby spadki napięcia. Podładowałem batkę tak na 50 min i postanowiłem sprawdzić czy replika działa a tu niespodzianka- tylko ogień ciągły i blokada. Na pozycji ognia pojedynczego strzela serią. A niby taka udana seria.... Jeśli ktoś pomoże mi rozwiązać problem to będę dozgonnie wdzięczny..... Pozdrawiam serdecznie. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 Jeśli nówka to odsyłaj do sklepu, pewnie pęknięty przerywacz albo płytka selektora. Quote Link to post Share on other sites
PPSH Posted June 11, 2010 Author Report Share Posted June 11, 2010 Nie przyczepią się, że bezpiecznik nowy i kable polutowane ? :| Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 Pewnie się przyczepią, ale ja sklepem nie jestem. Póki plomby na GB nie ruszone powinno być ok. Quote Link to post Share on other sites
PPSH Posted June 11, 2010 Author Report Share Posted June 11, 2010 Słuchaj dodzwoniłem się do serwisu, są bardzo zdziwieni i zapewnili mnie że nie straciłem gwarancji. Powiedzieli żebym naładował batke na full bo na słabej to możliwe że sie takie cyrki dzieją. Najwyżej powiedzieli żebym wysłał replikę do nich na ich koszt, oni to zrobią za darmo i mi jeszcze jakieś kuleczki dadzą gratis. Jestem więc szczęśliwy że zakupiłem replikę w tak profesjonalnym sklepie. Gdyby była z allegro---- radź sobie sam :)) Pozdro :)) Quote Link to post Share on other sites
PPSH Posted June 11, 2010 Author Report Share Posted June 11, 2010 Hmmm...... a nie sądzicie, że może to być wina tej rozładowanej baterii? :wink: Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 Nie. Quote Link to post Share on other sites
pampkin Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 Nie możliwe żeby bateria wpłynęła na to że będzie strzelać tylko full auto. Czasami rady krakmanów są załamujące... Quote Link to post Share on other sites
PPSH Posted June 11, 2010 Author Report Share Posted June 11, 2010 Trudno, replika wysłana. Mam nadzieję że do końca następnego tygodnia ją dostanę... Quote Link to post Share on other sites
Jey85 Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 Ciekawi mnie jak to zalatwia Quote Link to post Share on other sites
PPSH Posted June 18, 2010 Author Report Share Posted June 18, 2010 Replikę dostałem 15 minut temu. Bezpiecznie zapakowana, wszystko naprawione, zanotowanie w umowie gwarancyjnej jakie części zostały wymienione, dorzucone 4 tys. kulek !?! Została wymieniona dźwignia przerywacza i sprawdzony system hop-up, bo prosiłem o to. Ja nie musiałem kompletnie za nic płacić, jedynie za wysyłkę w ich stronę. Sklep w pełni profesjonalny. Jeśli będę coś kupować z Airsoftu to tylko tam. Pozdro i dzięki za podpowiedzi ! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts