shellshock Posted June 21, 2010 Report Share Posted June 21, 2010 WitamJako uwagę do tematu mogę dodać jedynie tyle, że w ofercie PSTG znajduje się jeszcze Cordura 1000D w oryginalnym kamuflażu US MARPAT Woodland. Pozdrawiam A ja Ci drogi kolego Wikingu właśnie polece kolege Kthulla, ma marpata i uszyje Ci to chcesz za rozsądną kase. Quote Link to post Share on other sites
Czajson(wiking126p) Posted June 21, 2010 Author Report Share Posted June 21, 2010 Dzięki wszystkim za odpowiedzi, wysłałem zapytanie odnośnie kamizelki w marpacie do pstacticalgear.sold.pl . Jeżeli nie uda mi się kupić kamizelki w marpacie to kupię coyote/olive. Pozdrawiam i raz jeszcze wielkie dzięki. Quote Link to post Share on other sites
Kalashnikov Posted June 21, 2010 Report Share Posted June 21, 2010 (edited) Podałeś gówniany wariant, którego jedyną zaletą jest to, że jest w miarę tani. W dodatku wciskasz ten wariant na siłę tekstem, który wcześniej przytoczyłem. "R" Ci się na klawiaturze zepsuło? :poddanie: Dziękujemy za opinię. Może wróć jak będziesz miał coś więcej do powiedzenia... Ta, można sobie nawet całą kamizelkę zrobić... :roll: Już nie będę polemizował bo: a) Każdy ma swoje zdanie i doświadczenia. b) O oporządzeniu można gadać wieki. c) Sprawa zakończona Za to mógłbyś trochę kulturalniej dyskutować. Pozdrawiam. Edited June 21, 2010 by Kalashnikov Quote Link to post Share on other sites
WeRT Posted June 21, 2010 Report Share Posted June 21, 2010 Za to mógłbyś trochę kulturalniej dyskutować.Jak na typowego krakusa był naprawdę grzeczny w stosunku do każdego z rozmówców. Nie wiem o co się teraz czepiasz. Quote Link to post Share on other sites
Filq Posted June 21, 2010 Report Share Posted June 21, 2010 Że zacytuje podpis Jest naprawdę cienka granica miedzy airsoftową pogonią za fragami a airsoftowym forum. Gdy granice sie przejdzie, to chec zdobycia ostatniego fraga i zostania na polu bitwy staje sie wieksza niz racjonalne pobudki konczace temat w zarodku. Jesli tlumaczyc, to bez sarkazmu. Jesli konczyc, to na dobre i bezstronnie. Quote Link to post Share on other sites
EmperorPalpa Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 Znalazłem w końcu zdjęcie oryginalnej IBAy w marpacie: (uwaga, zdjęcie może być dla niektórych brutalne, zalecana ostrożność przy oglądaniu) Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 Ani to właściwie IBA, ani oryginalna, ani to MARPAT. Nie zna się niech nie pisze. Quote Link to post Share on other sites
EmperorPalpa Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 (edited) To w takim razie co? Mi to wygląda ewidentnie na OTV... Po za tym czym się znowu ten ich kamuflaż zrnowu różni... dodatkowe zdjęcia: http://img251.imageshack.us/img251/1253/gruzin3.jpg http://img194.imageshack.us/img194/9121/gruzin4.jpg Edited July 7, 2010 by EmperorPalpa Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 Gruzini używają jakichś chińskich pokrowców, w pseudo-MARPATcie. Quote Link to post Share on other sites
WeRT Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 Miałem mówić jak zobaczyłem posta EmperorPala, że to jakiś "chińczyk" ale ugryzłem się w język. Quote Link to post Share on other sites
johny1mob Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 Czy ktoś może jeszcze polecić jakąś lekką kamizelkę, nie chodzi mi o rekonstrukcję USMC wiec to po prostu ma pasować i być użyteczne. A tak po za tym, jakie kolory oprócz CB pasują, bo w kamizelkę w marpat będzie ciężko dostać Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 Lekka kamizelka: http://allegro.pl/carling-super-lekka-kamizelka-sweterek-mgielka-m-i1425797113.html Jak nie będziesz umiał sprecyzować się w pytaniu to więcej takich odpowiedzi dostaniesz... Quote Link to post Share on other sites
johny1mob Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 (edited) Wybacz, chodzi o coś typu chest ring, nie potrzebuję żadnych wkładów balistycznych ani nic podobnego. http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=1160 chociażby jak ten, ale nie wiem jak olive ma się do marpata. Myślałem też o czyś takim jak KP-8 z miwo praszki, ale w tym wątku spotkałem się z nieprzychylnymi opiniami o osprzęcie "nie marines". Edited January 24, 2011 by johny1mob Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 RIG. CHEST RIG. Chcesz mieć reconowo - kup akordeon zielony z HSGI. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts