NomaD_FH Posted December 5, 2004 Author Report Share Posted December 5, 2004 jesli niebo nie zwali mi sie na glowe to jutro po poludniu powinien byc ten filmik :D No chyba, ze mnie sparalizuje po dzisiejszym combacie ;) Wszystkie posty "co z tym filmem" beda kasowane. Wszyscy juz wiedza ze czekacie, a dodatkowe posty w najmniejszym stopniu nie przyspiesza prac NomaDa - moderator Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted December 8, 2004 Report Share Posted December 8, 2004 raczej G36, bo to nie byl SPAT tylko ZOA... mieli tez EOTechy na MP-piatkach Widziałem kiedyś w telewizji materiał z zatrzymania jakiegoś gangstera sprzez SPAT Wrocławm jeden koleś miał tam g36c. A EOTechy i MP5F dostali nietylko funkcjinariusze ZOA Link to post Share on other sites
NomaD_FH Posted December 9, 2004 Author Report Share Posted December 9, 2004 Po wygrzebaniu sie spod resztek niebosklonu, podaje link do filmu: http://mordor.art.pl/~nomad/download/policja.mpg To jest ok 47 mb, jakosc taka sobie (niestety nie mam najlepszego video) ale da sie ogladnac ;) Przepraszam za opoznienie, ale niebo faktycznie zwalilo mi sie na glowe (czytaj: robienie foto do reportazu na drugim koncu Polski :D) Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted December 9, 2004 Report Share Posted December 9, 2004 filmik bomba :P a jakosc niezla, wreszcie jakis film nie wieszal mi sie na moim złomie 8) Link to post Share on other sites
NomaD_FH Posted December 9, 2004 Author Report Share Posted December 9, 2004 Specjalnie koledzy z TV, ktorzy mi zrzucali ten film z vhs do mpga dali jakosc "na www" (po zrzuceniu oryginal zajmowal 350 mb) ;). Off topic: Hubert, nie mow ze masz cos wolniejszego w domu niz ja (200 mmx, 96 ram) :D Link to post Share on other sites
Catch22 Posted December 9, 2004 Report Share Posted December 9, 2004 Dzieki za filmik Nomad. :) Ten uroczy starszy pan moze sie tylko cieszyc ze nie fiknal przez barierkę na ryj z pierwszego pietra kiedy pchneli go w plecy. Bo jakby SPATowcy byli mniej delikatni to nie byloby to trudne. Troszke sie chlopaki za dlugo bawili z ta siekierka - wprawdze niebezpieczenstwa to moze nie bylo (siekiery rzadko wybuchaja) ale troszke sie chyba zaplatali z tym ktory ma raczke przytrzymac i ja z garsci dziadowi wyrwac. Tyle mego. :wink: Link to post Share on other sites
Recommended Posts