kuba123454 Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 Witam mam pewien problem otoz peklo mi body w moim m16a2, a ze nie mam na ta chwile duzo kasy odnalazlem takie oto body http://www.taiwangun.com/czesci_i_akcesori...6_boyi-652.html jednak zanim je zamowie chcialem sie dowiedziec czy jest ktos w stanie powiedziec czy ten element pasuje do repliki tokio marui. Pytalem juz u nich w sklepie jednak nie moga mi odpowiedziec poniewaz nie posiadaja takiej repliki w sklepie. Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 (edited) Witam mam pewien problem otoz peklo mi body w moim m16a2, a ze nie mam na ta chwile duzo kasy odnalazlem takie oto body http://www.taiwangun.com/czesci_i_akcesori...6_boyi-652.html jednak zanim je zamowie chcialem sie dowiedziec czy jest ktos w stanie powiedziec czy ten element pasuje do repliki tokio marui. Pytalem juz u nich w sklepie jednak nie moga mi odpowiedziec poniewaz nie posiadaja takiej repliki w sklepie. Stosuj Polskie znaki. Będzie pasować, Chińskie repliki to w gruncie rzeczy klony TM, jednak nie masz pewności czy odlew jest dobry i czy np. komora HU będzie prosto siedzieć. Edited June 26, 2010 by Marcinek83 Quote Link to post Share on other sites
kobejn669 Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 (edited) A to body przypadkiem nie jest przeznaczone pod jednoczęściową komorę hop-up. W TM są dwuczęściowe. Edited June 26, 2010 by kobejn669 Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 Oczywiście, że tak. Trzeba od razu komorę dokupić. Quote Link to post Share on other sites
kobejn669 Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 Myślę, że wymiana komory w TM trochę mija się z celem. Metalowe body pod dwuczęściową komorę robi na pewno AGM, nie wiem czy jeszcze jakiś producent. Quote Link to post Share on other sites
PiterTKD Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Kup lepiej jakieś dwuczęsciowe body plastikowe Quote Link to post Share on other sites
kuba123454 Posted July 7, 2010 Author Report Share Posted July 7, 2010 Wielkie dzięki za wszystkie odpowiedzi ;-) Udało mi sie dostać za 50 zł dobrą część która mi pękła więc nie jest zle. I sry za brak znaków wcześniej ale już takie brzydkie przyzwyczajenie mam.... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts