lukasik_44 Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 Witam mam pytanie dotyczące zakupu repliki tych dwóch gunów...ale nie wiem na co sie zdecydować??? W tej chwili jestem posiadaczem AKM"a i i chce przeżucić sie na M4 firmówke.... Chciał bym poznać opinie co Wy o tym sądzicie...Co wybrać? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
adam84 Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 Nikt za Ciebie nie wybierze. Przeczytaj tematy o tych replikach, porównaj, podejmij decyzję. Quote Link to post Share on other sites
lukasik_44 Posted June 28, 2010 Author Report Share Posted June 28, 2010 Czytałem....nie wiem...nie mogę podjąć decyzji ostatecznej.....Słyszałem ze w ICS'a trezba duzko kasy wpakować a w KWA tylko batka i lufa prec starczy...więc nie wiem.....nie miałem nigdy firmowej repliki....tylko chinola mam.. :-F Quote Link to post Share on other sites
johny13 Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 To zle slyszales odnosnie ICS'a. Jezeli dobrze pokombinujesz to bedziesz mial replike ktora strzela naprawde daleko i bardzo celnie ;) Quote Link to post Share on other sites
painball Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 To zle slyszales odnosnie ICS'a. Jezeli dobrze pokombinujesz to bedziesz mial replike ktora strzela naprawde daleko i bardzo celnie ;) W chińczyku jak dobrze pokombinujesz to też będziesz miał replikę, która strzela naprawdę daleko i bardzo celnie ;) Quote Link to post Share on other sites
gryncek1 Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 ICSy mają to, że jeśli zostawisz go w stocku, będzie Ci służył latami :) KWA m4 to stosunkowo nowa replika i jeszcze nie ma za dużo opinii o niej (szczególnie jeśli chodzi o wytrzymałość w stosunku do długości eksploatacji) w przeciwieństwie do ics'a... Quote Link to post Share on other sites
lukasik_44 Posted June 29, 2010 Author Report Share Posted June 29, 2010 ej paintball a ty zadowolony jesteś ze swoojej KWA??No ja wiem że ICS to jest lans do KWA ale nie mam tyle kasy aż zeby wpakować w guna... :killer: Ale jaki zasięg może mieć ICS stockowo???35-40 metrów max daje.....a u nas to troche jednak za mało....kolega ma ICS'a i podkręcił mu FPS do 400 i zasięg ma około 50 metrów no to i tak łądnie jak myślę....Ale dużo wyminił w nim i duzo zabulił... Quote Link to post Share on other sites
gryncek1 Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 Wiesz, ja mam 330fps i te 50m na 0.23... Quote Link to post Share on other sites
lukasik_44 Posted June 29, 2010 Author Report Share Posted June 29, 2010 Aha...To max dobrze....A zakładałeś może jakieś precki albo gumki HU? :-P Pozdrawiam :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
gryncek1 Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 Wymiana gumki to podstawa, oprócz tego kilka pierdółek które na zasięg/moc nie mają wpływu... Quote Link to post Share on other sites
lukasik_44 Posted June 29, 2010 Author Report Share Posted June 29, 2010 Aha....No to już mówi samo za siebie....Gumka to fakt(podstawa wymiany oczywiście Systema będzie)...Ale tak pytając was to jeśli byście mieli 1100 zł to co byście brali? Głosowanie proszę !!! Pozdrawiam :-F 8) Quote Link to post Share on other sites
gryncek1 Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 Szczerze, poszukałbym na allegro ics'a lub starego dobrego g&p... Quote Link to post Share on other sites
lukasik_44 Posted June 29, 2010 Author Report Share Posted June 29, 2010 Pierwsza wypowiedz już jest:D Quote Link to post Share on other sites
lukasik_44 Posted June 29, 2010 Author Report Share Posted June 29, 2010 Dobra zamykam temat...dzięki i pozdrawiam:D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts