Dobermann Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 Jako osoba odpowiedzialna za przygotowanie pionu ASG na konwencie Niucon 2 mam przyjemność zaprosić wszystkich zainteresowanych do udziału w imprezie. Pierwsza edycja konwentu miała miejsce w 2008 roku. Teraz, po 2 latach nadszedł czas na drugą, co więcej - od tej pory Niucon organizowany będzie 2 razy do roku. W programie imprezy znajdą się liczne projekcje, prelekcje, konkursy z atrakcyjnymi nagrodami w każdym z bloków. Więcej informacji można znaleźć na stronie konwentu: http://niucon.pl/ Osoby zainteresowane współpracą w ramach organizacji bloku ASG (np. organizacja atrakcji) proszę o wiadomość na PW - oczywiście udział w organizacji nagradzany będzie zniżkami na cenę wejściówki (do 100% włącznie) - zgłoszenia przyjmuję do 31.07.2010. Link to post Share on other sites
mefisteso Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 Jako osoba odpowiedzialna za przygotowanie pionu ASG na konwencie Niucon 2 mam przyjemność zaprosić wszystkich zainteresowanych do udziału w imprezie. Pierwsza edycja konwentu miała miejsce w 2008 roku. Teraz, po 2 latach nadszedł czas na drugą, co więcej - od tej pory Niucon organizowany będzie 2 razy do roku. W programie imprezy znajdą się liczne projekcje, prelekcje, konkursy z atrakcyjnymi nagrodami w każdym z bloków. Więcej informacji można znaleźć na stronie konwentu: http://niucon.pl/ Osoby zainteresowane współpracą w ramach organizacji bloku ASG (np. organizacja atrakcji) proszę o wiadomość na PW - oczywiście udział w organizacji nagradzany będzie zniżkami na cenę wejściówki (do 100% włącznie) - zgłoszenia przyjmuję do 31.07.2010. Na czym polegać ma pomoc w organizacji? Chętnie się zgłoszę(jestem z Legnicy, 60km od Wrocławia). Link to post Share on other sites
HateMe Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Przepraszam bardzo, ale co ta impreza ma wspólnego z airsoftem? Link to post Share on other sites
AnR Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 (edited) Nic, ale co roku chłopaki organizują coś w ramach ASG. Ić sobie, naczelnym marudą na dolnym jestem ja. Nie życzę sobie, aby ktoś mi marudził na moim podwórku. :F Edited July 16, 2010 by AnR Link to post Share on other sites
HateMe Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Ach, lans w patternie wśród nielatek poprzebieranych za postaci z chińskich bajek? Dobra, idę sobie. :< Link to post Share on other sites
AnR Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Cóż poradzisz? Dolnośląskie lansem stoi! :> Link to post Share on other sites
Wukasz Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Ach, lans w patternie wśród nielatek poprzebieranych za postaci z chińskich bajek? No do diabła. Ale kusisz ... ;) Poprosimy o próbkę .. tfu ... jakiś plakat promocyjny ;) Link to post Share on other sites
Wukasz Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Miód ;) Link to post Share on other sites
Recommended Posts