Keltuzar Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 (edited) Witam , kupiłem dzisiaj DoW'a antologię w empiku. (podstawa,+witer assult i dark crusade). Mam mocno ograniczone przybliżenie, co zrobić by móc robić bliskie przybliżenia ? (chodzi o te , Ctrl+pokrętło myszy) Bo pamiętam że kiedyś mogłem je robić tak że "kamera" znajdowała się na poziomie ludzików ;-) . Pozdrawiam. Edited July 1, 2010 by Keltuzar Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 Z tego co pamiętam, w opcjach grafiki można to było włączyć/wyłączyć... Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 Ja wczoraj grałem w demo i kamerą kręci się chyba alt+ruchy myszą, a przybliżenie kółkiem. W każdym razie w ustawieniach standardowych można bardzo bliskie zbliżenia robić i kręcić kamerą. Quote Link to post Share on other sites
Tanaj Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 Czasami trzeba najpierw zaznaczyć odpowiednią opcję. Ja defaultowo miałem to wyłączone. Quote Link to post Share on other sites
goren Posted September 25, 2010 Report Share Posted September 25, 2010 Ma ktoś ochotę zagrać w jedynkę Dawn of War w multiplayera? Jeśli tak to zapraszam na PW. Chętnie stoczę parę partyjek. Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 Chciałbym powiedzieć tak, ale za cienki jestem w te klocki. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts