Person Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 Witam. Może tu znajdę odpowiedź na pytanie co on ma na sobie z 2:06 do 2:09. thx za pomoc ;-) Quote Link to post Share on other sites
Terenowy Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 Witaj, chodzi o kolesia co biegnie z kałachem w takim jakby kołnierzu? Jest to kamizelka 6B5 "tytanówka" Jeśli interesuje Cię tematyka 94-96 to zapraszamy na stronę GRH Specnaz GRU http://www.vm.aganet.pl/grh/ Quote Link to post Share on other sites
Person Posted July 6, 2010 Author Report Share Posted July 6, 2010 Dzięki wielkie, co do Waszej strony to już przeglądałem ;) Dam Wam znać jak się 'ubiorę' ;) Quote Link to post Share on other sites
Terenowy Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 Do ubierania jeszcze czas, dopiero ustaliliśmy wszystko. Zarejestruj sie i dowiedz się więcej! Powodzenia towarzyszu! Quote Link to post Share on other sites
kazik_ Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 Jakość tego filmu jest bardzo, bardzo słaba. Ja osobiście 6b5 nie widzę, za to widzę: - zimówkę (z postawionym kołnierzem), - hełm stalowy (nie wiem który), - parcianą ładownicę do AK-74, - i chyba mieszoka na plecach Quote Link to post Share on other sites
Person Posted July 7, 2010 Author Report Share Posted July 7, 2010 Dzięki. Kazik nie wiesz czy u nas można wyłapać takie fanty ? Quote Link to post Share on other sites
kazik_ Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 Wszystko co wymieniłem bez problemu dorwiesz :) Co najwyżej szukanie zimówki na swój rozmiar może być problematyczne. Tak w ogóle na filmie wygląda to na zimówkę w charakterystycznym "brązowym" kolorze, czyli zimową "afgankę" (aczkolwiek mogę się mylić, ze względu na jakość...). Z 6B5 będzie oczywiście problem, ale nie interesowałem się tą kamizelką dokładniej i nie orientuję się ile mogłaby kosztować (czy to w Polsce, czy to za granicą). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts