Jump to content

CAMO 2005 - Drugi Międzynarodowy Zlot, Kraków (16-17.04.05)

Recommended Posts

Posted

eee zatkało mnie... nie mowcie ze ten dzieciak wpłacił pieniążki na zlot.. przeciez on ma chyba 14-15 lat i.. nic nam nie mówił ze jedzie..

updejt - to nie ten Marvin.

ten to MARVIN - 24 Commando Royal Marines "Grey Wolves"

tak dla wiadomosci kielczan... ufff... juz myslalem ze udalo mu sie przedostac na zlot... :)

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Frugo
Posted

Jesli ma mniej niz 16 lat to moze nie przyjezdzac. TAK MOWI REGULAMIN!!!!!

Posted

Frugo powinniście założyć osobny topic "pytania żółtodziobów - tak bedzie was miał kto trzymać za rękę" nic to mam nadzieje, że zanim dotrze do Kraka pod dumną flagą wrocławską trochę sie opierzy :lol: :lol:

pozdrawiam i do zobaczenia - 2 dni 15 minut

Guest Frugo
Posted

bardzo ale to bardzo smieszne jest wykasowanie mojego ostatniego posta z infomacjami. ...

Guest Frugo
Posted

eh, tyle pisania poszlo sie ... NIECENZURALNE

napisze teraz w skrocie bo z czasem ciezko a potem wieczorem jeszcze poprawie.

ok znalazlem calosc

odnosnie kwaterunku:

jeszcze raz napisze tutaj

PIATEK

od 18 do 22.00

- beda dwojki dla osob ktore moga spac tylko z jedna osoba i nie chca sie soba podzielic ew. jak co poniektorzy PANOWIE tez chca byc razem i poswintuszyc ehehehe

* (ten dopisek to tez zart, nie dzwoncie znowu do CAMO ze skargami na mnie)

SOBOTA

obecnosc na poligonie 8.00!!!! o 9.00 rozpoczynamy scenariusz.

W piatek bedzie tez mozliwosc odebrania identyfikatorow. Dot. to osob ktore maja wplate i beda zakwaterowane (w godz. kwaterunku).

Na noclegu beda trzy osoby do waszej dyspozycji. po jednej w kazdym z budynkow.

Numery budynkow na os. Złota Jesień to

15c

5

4

8 , ten budynek bedzie zapelniany przez uczestnikow na koncu, jesli braknie miejsca w trzech poprzednich.

Mapa dojazdu na nocleg jest tez mapa dojazdu na poligon

http://camo.civ.pl/zlot/map.jpg

Miejscem zbiorki i miejscem parkingowym jest budynek 5

Budynek nr 2 na mapie to Zespół Szkół Zawodowych - czyli za zespołem skrecamy w lewo.

Płatny parking jest przy SZPITALU RYDYGIERA.

DOJAZD z Dworca Głównego

Najlepiej wsiasc w 501, 502, 511 i wysiąść na przystanku WIŚLICKA , potem wsiąść w 139 kierunek CAHTS i wysiąść na przystanku BIEŃCZYCE czyli na 4tym przystanku.

Posted

sie wie ;) pewnie od lubrynaktu pierwsze 2 magi kulek nie bedą reagować na hop up hhehehe :)

a co do dwójek i chłopaków to wiadomo, Holman z Piokiem sobie wzięli zaciszną dwójeczkę co by im nikt nie przeszkadzał przy świdrowaniu :D

Posted

Dla zainteresowanych podaję godło mapy 1:10000 przedstawiającej okolice Fortu Pasternik: M-34-64-D-a-4. Mapy są dostępna w WODGiK w Krakowie, ul. Basztowa 22 lub ul. Racławicka 56, tel. (0-12) 630-33-04.

W Warszawie ich niestety nie ma.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...