Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

MP40 EBB SRC

Recommended Posts

Witam,

ponieważ jestem posiadaczem w/w MP 40 SRC a również mam MP 40 AGM (całkowicie przerobione na MP 38) jako jedno z dwóch w Polsce stwierdzam że magi zupełnie nie pasują do drugiej repliki, inne wejście do komory HU jak również trochę inny przekrój prostokątu magazynka.

poza tym MP 40 SRC jest bardzo dobrze wykonany, posiada WAFENAMTY(rekonstrukcje historyczne) co jest dla mnie ważne , super chodzi EBB a stal po wyczyszczeniu i postarzeniu watą stalową i odpowiednimi chemikaliami wygląda i działa wręcz rewelacyjnie, sądzę że na CQB też nie zawiadzie w walcę, Pozdrawiam M.

• 3 weeks later...
  • 1 year later...

Pardone za ekshumację tematu.

Poszukuję zapasowych magazynków do MP40 [sRC]. Najchętniej Lowy, a w ostateczności Midy. Interesują mnie tylko nowe, dla tego nie piszę w komisie. Były w Tajwangun, ale już są niedostępne. Może ktoś ma wiedzę, gdzie można je kupić?

Do SRC są 3 opcje:

- 50 kulkowe low-capy produkcji AGM, aby pasowały należy wnętrze magazynka przekręcić o 180 stopni (we własnym zakresie), musisz poszukać po sklepach

- 280 kulkowe hi-capy produkcji SRC (były chyba kiedyś na TG, ale już ich nie ma - w innych sklepach raczej ich nie uświadczysz)

- 110 kulkowe mid-capy produkcji SRC (podobnie jak wyżej - musisz czekać aż TG sprowadzi)

Do SRC są 3 opcje:

- 50 kulkowe low-capy produkcji AGM, aby pasowały należy wnętrze magazynka przekręcić o 180 stopni (we własnym zakresie), musisz poszukać po sklepach

- 280 kulkowe hi-capy produkcji SRC (były chyba kiedyś na TG, ale już ich nie ma - w innych sklepach raczej ich nie uświadczysz)

- 110 kulkowe mid-capy produkcji SRC (podobnie jak wyżej - musisz czekać aż TG sprowadzi)

Akurat prawie to wszystko wiem, ale dzięki za pierwszą podpowiedź, nie przypuszczałem, że to możliwe.