RuN_ Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 Otóż kupiłem ostatnio okularki Ess Ice i dzięki naszej sprawnej poczcie :wink: która potrafi zniszczyć wszystko mam problem z noskiem jak wiadomo jest wyciągany, ale niestety panowie z poczty tak dbali o przesyłkę że jakimś cudem jest on połamany i tylko trzyma go gumowe obicie. I tu jest moje pytanie czy gdzieś można kupić sam nosek ew. całą oprawkę, a może pobawić się klejem i jakoś to zrobić? Quote Link to post Share on other sites
javelin Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 Przeszukam dziś szufladę - miałem zapasowe noski, może się jeszcze jakiś znajdzie. Za 10zł łącznie z przesyłką chetnie oddam:) Jak coś odezwij się na PW. Quote Link to post Share on other sites
scuro Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 W razie czego spytaj na bjsystem. Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted July 25, 2010 Report Share Posted July 25, 2010 Jakby kolega powyżej nie znalazł, to wal do mnie. ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts