Gryzli4242 Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 (edited) monsta, przecież ireabe wiedział, o co chodzi, jaja sobie robił tylko ;ppp Wiem z poprzednich obu edycji, że mogą uczestniczyć tylko i wyłącznie osoby po 18-stce. Możesz mieć paszport zamiast dowodu na okazanie przy rejestracji, ale musisz być pełnoletni. I dobrze, w końcu pełnoletni sami za siebie odpowiadają ;) Zresztą, masz 15 lat, a już się w ASG bawisz? No rozumiem, jeśli używasz repliki typu plastic fantastic za 100zł max, ale RK DBOYI'a? Przesada, jak na ten wiek, także na doświadczenie, sądzę... ;) Oczywiście nie potępiam Cię, ale poczytaj sobie: http://www.wmasg.pl/artykuly/air_soft_gun/..._airsoftowe/15/ Edited August 15, 2010 by Gryzli4242 Link to post Share on other sites
monsta Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 czytalem ; d :D Stzrelam sie w airsofcie od 12 roku zycia ? Brat mnie wtedy wkrecil ... Zaczynalem od UHC super9 , kalach od boya lekko przerobiony ;P Troche doswiadczenia mam w tym... Link to post Share on other sites
Timonek Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 Jak wygląda sprawa zaproszeń, kto może je dostać, jakieś kryteria są.? Ja chcę znów do Gułaguuuu (tym razem ja zakopie kamrata<cwaniak>).! :D Link to post Share on other sites
Filq Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 Siwy liste osob z poprzednich edycji ma. Osoby ktore mu podpadly pamieta, tych ktorych nickow nie pamieta po prostu nie podpadli. Jesli nie podpadles i wplaciles te 90zl na moje konto o ktorych pisalem ci na PW to masz szanse pojechac. No. Link to post Share on other sites
YARRA Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 Impra obowiązkowa, znów widzę, że potrzebny jest obowiązkowy "nieprzekupny", "uczciwy" "służbista" w szeregach ochrony matuszki ZONY mam nadzieję, że nie podpadłem i się załapię do zobaczenia po obydwu stronach lufy Link to post Share on other sites
GYVER. Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 Nie istnieją nieprzekupni tylko stawkę maja wiekszą :lol: Link to post Share on other sites
iron52 Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 ciekawe jak długo wojsko na tej edycji wytrzyma :-F Link to post Share on other sites
Husajn Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 Wytrzyma długo! Będziemy twardzi i nie popuścimy Stalkerskiemu ścierwu! :D Link to post Share on other sites
iron52 Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 co roku dostajecie lanie :D Link to post Share on other sites
Husajn Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 Ale wcześniej bardzo skutecznie czyścimy Wasze Stalkerskie sakiewki. Tyle naszej satysfakcji :P Link to post Share on other sites
iron52 Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 jakoś nie zauważyłem tego:P czyścimy to wasze posterunki :D P.S. brakuje mi tego napięcia na forum między wojskiem a stalkerami co było ewidentnie widać na pierwszych edycjach Link to post Share on other sites
Husajn Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 Zapewniam, że tym razem zauważysz. A na posterunek serdecznie zapraszamy. Z niego już prosta droga do Gułagu :D Link to post Share on other sites
lecler Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 Posterunek? Ostatnio to tylko jeden posterunek wojska nas pięknie załatwił i przy okazji swoich żołnierzy też wykosił w bardzo malutki pień :mrgreen: Widzę, że chyba trzeba tu przypomnieć jak to bandycka banda w prosty sposób załatwiła jeden z posterunków - zabierając im respawn i obezwładniając cała obstawę nie wystrzelając ani jednej kulki.... z czego to potem mieliśmy niezły ubaw przy ognisku :wink: :wink: No wojaki i stalkerzy trzymajcie się bo bandyci znowu Wam dupę złoją :-F Link to post Share on other sites
iron52 Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 ty lecler tak nie kozacz i nie bandytuj bo mój tajny wywiad donosi ,że w Gułagu będzie ogień z du** :poddanie: Link to post Share on other sites
lecler Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 ty lecler tak nie kozacz i nie bandytuj bo mój tajny wywiad donosi ,że w Gułagu będzie ogień z du** :poddanie: Najpierw muszą nas złapać 8) "Tanio skóry nie sprzedam" :wink: :wink: Link to post Share on other sites
misiakow Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 @Iron52 - napięcie przed ostatnim stalkerem? Przecież tu doszło prawie do regularnej bitki :D Co do nieprzekupnych ludzi to dzielą się oni na dwie kategorie - drogich i szybkich. Drodzy obedrą ze wszystkiego i puszczą wolno, a szybcy najpierw zastrzelą, a potem obedrą ze wszystkiego :-F Ponadto trzecia edycja ma trwać dwa dni więc czasu na starcia i wzajemne podchody będzie dość. Pozdrawia nie mogący się doczekać :) Link to post Share on other sites
GYVER. Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 Wojsko trzeba i należy przekupywać, przecież oni tak mało zarabiają... :mrgreen: Ja tam jestem ciekaw ZONY jaka dla nas będzie czy ścieżka zdrowia też będzie http://a.imageshack.us/img688/38/stalker1150a.jpg i emisje obowiązkowo To czekanie na zaproszenie mnie zaczyna stresować, nie wiem jak resztę Link to post Share on other sites
BoB3k Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 "Tanio skóry nie sprzedam" :wink: :wink: ...Ale My Cię tanio sprzedamy :-F :-F :-F ... Link to post Share on other sites
misiakow Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 @GYVER. Mnie to też stresuje od samego początku. Bo nie wiem czy spokojnie czekać na zaproszenie czy też niespokojnie na rozpoczęcie rejestracji. A emisje muszą być - na poprzedniej edycji klimat gry tak podbudowały że hej :) @SDM Bo nikt drogo nie będzie chciał kupić skóry z lecler'a - zwłaszcza podziurawionej ;) Pozdrawiam :) Link to post Share on other sites
GYVER. Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 @GYVER. Mnie to też stresuje od samego początku. Bo nie wiem czy spokojnie czekać na zaproszenie czy też niespokojnie na rozpoczęcie rejestracji. A emisje muszą być - na poprzedniej edycji klimat gry tak podbudowały że hej :) Stresująca sytuacja. A co do emisji koniecznie byłem z kumplem po środku niczego (środek pola) kiedy nas gradzik dopadł ( oj siekał strasznie ) ale opłacało się bo w niedalekim czasie odnaleźliśmy przemienione koło Link to post Share on other sites
MasterGos Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 Mam nadzieje że 90% wojska nie będzie grało roli "tych złych i skorumpowanych żołnierz aż do tego stopnia by wymuszać łapówki". Ostanio odczułem że każdy jest nastawiony na zysk. Osobiście wolał bym by to stalkerzy chcieli pokojowo rozwiązywać sprawę podchodzić z białą flaga i po cichaczy wciskać ruble do kieszenie w zamian za przejście niż bo wojsko traktowało stalkerów jak rodzaj dojnych krów... wiadomo że tacy powiń być ale nie wszyscy... Grając w grę czy tez czytając książkę widać że wojsko nie jest tam dla "zabawy" tylko po to by nie dopuszczać Stalkerów i nikogo bez jakich kol wiek dokumentów upoważniających do wstępu do zony. A nie bawić się w bileterów do wesołego miasteczka. Ale to tylko z moich doświadczeń wiadomo że nie byłem w stanie być wszędzie i wszystko widzieć więc dla jednych to co napisałem nie będzie się pokrywać z tym co widzieli/odczuli. Link to post Share on other sites
Guest Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 ...... Będziemy twardzi i nie popuścimy Stalkerskiemu ścierwu! :D No no grubo grubo..... powalczymy zobaczymy :twisted: Ostatnio trafiłem do rosyjskiego odziału. Na szczęście udało mi się uciec i tym razem (mam nadzieję - o ile władza centralna zaprosi :-P ) powrócę jako stalker, żeby rozprostować kości, a nie stać na posterunku jak "policjant", kótry zanim wsytrzeli musi napisac raport :-P. Poza tym chętnie wyrównam rachunki za poniżenia jakich dozanłem w szeregach wojska rosyjskiego. :twisted: Poza tym ruskich łaaaaatwo przekupić, w większości to pijaki................ :twisted: Link to post Share on other sites
CHEMIK_1985 Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 Pytanko / prosba zwlaszcza do orga jak to jest ze miejsc jest ponoc 150 a zerejstrowanych joz jest prawie 300 ???? pytam bo z najomymi myslimy czy nie wpasc i pomieszac choc troche w zonie :killer: . Wprost sa jeszcze miejsca?? Link to post Share on other sites
N.A.T.Siwy Posted August 17, 2010 Author Report Share Posted August 17, 2010 Zamieszczona lista uczestników wisi z przedniej edycji. Jak na razie wysłałem pierwszą pulę zaproszeń. Rekrutacja ruszy od 23 sierpnia. Zmianie ulegnie harmonogram imprezy i mechanika. Na stronie zamieścimy też podstawowe informacje na temat frakcji jakie będzie można spotkać w zonie. Link to post Share on other sites
CHEMIK_1985 Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 Czyli e-maile z rejstracja wysylac od 23 ????? mozna najszybciej??? Link to post Share on other sites
Recommended Posts