novaczeQ Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 Wiecie coś na temat tego sklepu ? Zamierzam zrobić tam większe zakupy, a pierwszy raz mam z nimi styczność. Quote Link to post Share on other sites
novaczeQ Posted August 18, 2010 Author Report Share Posted August 18, 2010 A więc coś ode mnie. Skusiłem się żeby zamówić bez ryzyka na pobranie. Po złożeniu zamówienia dostałem serdecznego maila, że ponad połowy zamówionych rzeczy nie posiadają w tej chwili... Quote Link to post Share on other sites
Rann Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 Witam, Miałem przyjemność składać tam osobiście 2 zamówienia, do tego zamawiać drobiazgi dla znajomych. Za pierwszym razem otrzymałem towar następnego dnia po złożeniu zamówienia (szczerze mówiąc, byłem zszokowany - 24h transportu Pocztą Polską... choć prawda to, że odległość mała), za drugim trzeciego dnia (czyli poprawnie, zgodnie z deklarowanym terminem). Znajomi również się nie skarżyli, tak na obsługę sklepu internetowego jak i na miejscu. I tu mała podpowiedź od jednego z nich - nie wszystko jest na www. Czasem lepiej, jeśli macie możliwość, podjechać osobiście. Mają sporo rzeczy 'używanych' - to znaczy ktoś widać raz założył, połaził 15 minut po pokoju i zdjął, bo śladów użytkowania nie widać. Kontakt tak telefoniczny, jak mailowy bezproblemowy, tylko GG nie odpowiadało - ale cóż, nikt im na Gadzie warować nie każe, więc nie ma co narzekać ;) Wady? Nie wiem jak jest teraz, ale ostatni raz gdy u nich kupowałem (jakieś 2 miesiące temu) nie było opcji zamawiania kurierem, a jedynie przesyłka pocztowa. Osobiście preferuję kuriera, ale z racji moich osobistych doświadczeń z duetem GromTrade/Poczta Polska, tak naprawdę marudzę tu czysto dla zasady ;) Quote Link to post Share on other sites
PatrykGoose Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 mogę prosić o opinię innych klientów tego sklepu ? rozważam tam zakupy... Quote Link to post Share on other sites
wiewior05 Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 Kupowałem u nich przez allegro.Szybka wysyłka, zero problemów, wszystko w porządku. Quote Link to post Share on other sites
Cmyk15 Posted December 31, 2011 Report Share Posted December 31, 2011 Osobiście w tym sklepie dobija mnie podejście do klienta. Na odpowiedz na e-mail czekam już ponad 3 miesiące. Wysyłałem kolejne i bez odpowiedzi. Zero przejmowania się klientem. Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 Nie wiem czemu tak długo czekasz. U mnie odpowiedź jest w ciągu 2h. Zamawiałem u nich dwie pary butów z demobilu,polar oraz kurtkę. Towar był na 2 dzień roboczy. Wszystko w jak najlepszym porządku. Po butach nie widać zużycia. Zdecydowanie polecam. Szybka wysyłka,miły kontakt i bdb ceny ; ) Czego chcieć więcej. Quote Link to post Share on other sites
wegorz Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 Kupowałem belleville. Wszystko OK Quote Link to post Share on other sites
maciu Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 Kupowałem osobiście u nich w sklepie mundury,zawsze doradzą ,można przymierzć,ceny do negocjacji ,a przy większych zakupach zawsze duży rabat plus coś dożucą dla mnie super :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts