Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Glock 26c vs Berreta m92 f z tłumikiem aluminiowym

Recommended Posts

Cześć szukałem tematów i znalazłem tylko tematy o broniach z nie tej samej firmy lub nie odpowiadały one na moje pytanie.

A więc która broń lepiej kupić :

http://www.airsoftxtreme.pl/product-pol-67...FULL-METAL.html

^^?

czy może

http://www.airsoftxtreme.pl/product-pol-73...luminiowym.html

^^^

Chciał bym abyście mi odpowiedzieli na te pytania pod względem wytrzymałości, fpsy nie mają znaczenia dla mnie bo i tak będzie to broń boczna używana w ostateczności lub z bliskiego dystansu.

Bardzo mi się podoba ta berreta ale widze że nie jest full metal, a chce broń która będzie dobra i wytrzymała.

btw. kolega chce kupić taka maske

http://www.airsoftxtreme.pl/product-pol-34...a-stalowa-.html

nie ma dużo kasy, czy taka maska + kominiarka styknie do pierwszych walk? wytrzyma z 500 fpsów max? (nasze bronie tyle nie mają ale lepiej założyc większą liczbe)

Maska wytrzyma i więcej.

Tylko ciekawe ile wytrzymają oczy kolegi jak dostaną resztkami rozbitej o siatkę kulki.

Niech sobie kolega lepiej na alegrówku kupi uvexy ivo.

A i ten sklep sobie odpuśćcie (poszukaj na forum czemu).

Z pistoletów też nie będziecie zadowoleni. Pozbierajcie jeszcze trochę kasy i kupcie jakieś sensowne strzelby sprężynowe. I fun bedzie większy i w coś się da trafić.

Arend, mógł byś krótko powiedzieć czemu ten sklep sobie odpuścić?

Kolega nosi okulary normalne więc wytrzyma, a nie sądzę żeby co 2 kulka mu się rozbryzgiwała na masce.

Mamy już zakupione bronie główne, teraz chodzi mi o broń boczna i chciałem spreżynowy pistolet jakis do 70 zl gdzieś metala bo spr metale są tanie. I chcę wysłuchać waszej opini.

ew. mógł by ktoś tu rzucić sklepem który ma jakąś lepsza Spr handgun bo dość niskiej cenie który wytrzyma długo.

AHa ja biore paczke za pobraniem przez kuriera. Więc sądze że raczej nie będe czekał xxx czasu.

Edited by dawiddax

Kolega nosi okulary normalne więc wytrzyma, a nie sądzę żeby co 2 kulka mu się rozbryzgiwała na masce.

Mamy już zakupione bronie główne, teraz chodzi mi o broń boczna i chciałem spreżynowy pistolet jakis do 70 zl gdzieś metala bo spr metale są tanie. I chcę wysłuchać waszej opini.

ew. mógł by ktoś tu rzucić sklepem który ma jakąś lepsza Spr handgun bo dość niskiej cenie który wytrzyma długo.

AHa ja biore paczke za pobraniem przez kuriera. Więc sądze że raczej nie będe czekał xxx czasu.

Szukać nie umiesz? Bo oszukują klientów? Nie wysyłają paczek? Bo szykuje się przeciwko nim pozew zbiorowy?

Kolega musi mieć okulary/gogle przystosowane do ASG, bo ta maska się do tego nie nadaje.

Szukać nie umiesz? Jest forum, jest google.

Podejrzewam, ze ten tzw. "sklep" nie będzie nawet chciał wysłać za pobraniem. :lol:

Nie mówiąc już o tym, że ludzie płacili za kuriera, a potem paczki i tak szły pocztą polską (o ile w ogóle były wysłane).

Niestety zwykłe okulary nie zabezpieczą przed przesiewem kulek. wypadało by załorzyć pod tą maskę jeszcze jakieś okulary bardziej zakrywające oczy niż zwykłe optyki.

Jako posiadacz pełnej maski Army Of Two też zakładałem zwykłe optyczne okularki pod siatkowe panele, do momentu kiedy resztki kulki zasypały mi oczy tak że konieczne było płukanie (zeraz pod siatką siedzą panele od uvexów ivo). Zaletą tej maski jest tylko to że da się odłżczyć panel zasłaniający twarz i do dopięciu gumki go uzywac jako osłony na bużkę.

W temacie dlaczego nie w tym sklepie odpowiedż już dostałeś.

ps:

Jeżeli pistolet będzie ci służył jako wypełniacz kabury to czemu nie, ja jednak osobiście jako boczniaka wolałbym elektrycznego glocka cymy (albo usp ) jednak cena tych elektryków oscyluje w okolicach 160 zeta.

Edited by arend
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...