Waski95pl Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 Witam Mam pytanie czy firma SRC ma dobre magi(czyli z macną sprężyną).Ponieważ miałem magi Dboya low capy i jak zamontowałem sprężynę M140G&G to magi podawały małą ilość kulek i musiałem dociskać je żeby wystrzelić więc czy z magami SRC będzie tak samo? DZIĘKUJE Z GÓRY ZA POMOC POZDRAWIAM Quote Link to post Share on other sites
Nerpa Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 A co ma piernik do wiatraka? Quote Link to post Share on other sites
Aliant Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 Pewnie przy pierwszym ładowaniu załadowałeś max kulek na suchej sprężynie, przez co sprężyna się pewnie "zbiła" i nie podaje kulek do końca. Jedyna rada to kupno nowych lub skombinowanie nowej sprężyny. Możliwe też że używasz badziewnych kulek. Quote Link to post Share on other sites
Waski95pl Posted August 11, 2010 Author Report Share Posted August 11, 2010 smarowałem je właśnie na początku ale tym silikonem w spreju z castoramy więc nie wiem czy czymś się różni bo inni muwili że jest dobry a kulek to używao P&J i GFC Quote Link to post Share on other sites
Aliant Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 Jak masz możliwość sprawdź na innych lepszych kulkach. PJ-ty i GFC to syf. Ale szczerze wątpię czy coś to da. Quote Link to post Share on other sites
Waski95pl Posted August 11, 2010 Author Report Share Posted August 11, 2010 ale moje pytanie polega na tym że czy low-cap od SRC jest taki jak boyi chodzi mi o sprężyne czy ma mocniejszą czy słabszą. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts