Burner Posted August 24, 2010 Report Share Posted August 24, 2010 Po oddaniu kilku strzałów kulki zacinają się w tym miejscu: Co może być tego przyczyną i jak usunąć tą usterkę? Quote Link to post Share on other sites
Nerpa Posted August 24, 2010 Report Share Posted August 24, 2010 Aleee o sso chozi? To jest komora hopa i dysza. Jak wyjmiesz mag to strzel raz i tyle. Kulki powinny wylecieć co prawda, ale może akurat dysza je blokuje. Quote Link to post Share on other sites
rafik1213 Posted August 24, 2010 Report Share Posted August 24, 2010 Ale jak wyjmujesz maga to zostają kulki czy jak strzelasz to się blokują ?? Quote Link to post Share on other sites
Burner Posted August 24, 2010 Author Report Share Posted August 24, 2010 Jak strzelam oczywiście to się blokują. Kulka wtedy albo wypada z lufy albo (najczęściej) w ogóle nie wylatuje. Quote Link to post Share on other sites
rafik1213 Posted August 24, 2010 Report Share Posted August 24, 2010 Albo ci dysza pękła ,albo masz coś z popychaczem .lub źle założona gumkę hop up . Quote Link to post Share on other sites
Burner Posted August 25, 2010 Author Report Share Posted August 25, 2010 Hop up sprawdziłem, gumka jest prawidłowo założona. Jutro sprawdzę dyszę. Generalnie, replika wystrzeliwuje dobrze około 5 kulek po czym się zacina. Quote Link to post Share on other sites
Bezim Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 generalnie ja mam podobny problem w xm8 src strzelam, strzelam, strzel... zacinka, wyjmuje maga, strzelam, ale nic nie wylatuje, wiec wycior. przepcham to znowu chwilke postrzela i du... najgorsze ze to dosyć czesto. niebawem postaram sie zajrzeć do srodka, ale w xmce moze to nie być takie proste.... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts