Ijet Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 Czy ktoś kiedyś pokusił się o porównanie ilości miejsca na silnik i kable w chwytach do eMek? Ostanio wymieniałem kable i po zamknięciu GB okazało się, że jednak chwyt nie zmieści kabli 2,5mm z silnikiem... Jak na razie, to wiem że chwyt KWA ma więcej miejsca niż boYi. Quote Link to post Share on other sites
javelin Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 Z tego co pamiętam to w stockowym ICSa było sporo miejsca. A np. profilowany G27 od King Armsa ciasny jest :) Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted September 4, 2010 Report Share Posted September 4, 2010 A na co CI aż taki kabel? Porządny 1,5 wystarczy. Quote Link to post Share on other sites
Fudi Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 W mojej Emce miałem swego czasu zamontowany ten chwyt: http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_215_329&products_id=3604&name=BOYI_-_DBOYS_-_Chwyt_Silnikowy_SPR I nawet grubsze kabelki podeszły, a jak był problem to można było troszkę wyżłobić w środku pilnikiem i robiło się więcej miejsca. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts