gall_anonim Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 (edited) Witam Jestem posiadaczem magazynków cyma do ak74 (replika też cyma). I mam problem otóż magazynki nie chcą podawać kulek. Wszystkie siedzą w gnieździe idealnie, bez rzadnych luzów. Po naładowaniu magazynka i wciśnięciu zwalniacza kulki blokują się parami w kanaliku. Po stukaniu wychodzi co najwyżej jedna, albo naraz wszystkie. Co zrobić? Pozdrawiam Edited September 1, 2010 by gall_anonim Quote Link to post Share on other sites
xel20 Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 na początek zmień kulki Quote Link to post Share on other sites
gall_anonim Posted September 2, 2010 Author Report Share Posted September 2, 2010 Czy jest to możliwe żeby to była wina kulek? Używam wymieszanych Pestek, Gold Fireów, Blasterów i P&J Quote Link to post Share on other sites
Cn Rudy Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 Zmień kulki na lepsze jakościowo i zobacz czy jest różnica. Quote Link to post Share on other sites
szczupe Posted September 3, 2010 Report Share Posted September 3, 2010 Swoją drogą uważam że mieszanie kulek różnych producentów to najgorszy z możliwych pomysłów. A żeby nie było OT... Miałem dwa mid-capy Cymy i na Guarderach i G&G się nie cięły. Quote Link to post Share on other sites
kornelm Posted September 4, 2010 Report Share Posted September 4, 2010 (edited) Jeszcze przed zmianą kulek (co jest wręcz wskazane!) popsikaj trochę środek silikonem w sprayu ;) Edited September 4, 2010 by kornelm Quote Link to post Share on other sites
gall_anonim Posted September 4, 2010 Author Report Share Posted September 4, 2010 Psikałem szprejem. Ładowałem również kulki dziesiątkami i nic. Przy pierwszej dziesiątce jeszcze wyskakują a potem po 20,30 się blokują. Muszę zamówić nowe kulki. Będą to G&G .25 Quote Link to post Share on other sites
cNR Posted September 15, 2010 Report Share Posted September 15, 2010 równiez mam taki sam problem, magazynki metalowe do AK47 SRC oraz plastikowe do AKM GFC. Posiadam kulki krakmana (PJ zdaje się) i podaje tylko pierwszą kulkę. gall_anonim - no i pomogły lepsze kulki ? Quote Link to post Share on other sites
gall_anonim Posted September 15, 2010 Author Report Share Posted September 15, 2010 nie wiem bo nikt mi nie chce pomóc z baterią i cykaniem silnika Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts