Piotro Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 Witam Jestem posiadaczek klocka 18c od kwa. Ma on niestety plastikowy zamek wiec wypadało by go wymienić. Po użytkowaniu stwierdzam ze za tryb auto to tylko lans i tu pojawia sie moje pytanie, czy wystarczy wymienić sam zamek czy trzeba coś jeszcze zeby uzyskać glocka 17? Dzięki z góry za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Martenz Posted December 3, 2010 Report Share Posted December 3, 2010 Witam. Jeśli chodzi o mnie to używam klocka 18 JG. wymiary zamka ma takie samo jak 17. Ale różnica jest taka jak mi się wydaje że bebechy zamka od 17 są inne niż w 18 bo masz dwa tryby ognia. więc zostaw sobie 18 lub sprzedaj i kup 17... Quote Link to post Share on other sites
Nowin Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 Witam Z 18 nie zrobisz 17 wymieniając sam zamek. Nie da się tego zrobić, przez selektor ognia który steruje trybem semi, auto i safe. Najprostszym rozwiązaniem będzie sprzedaż i kupno 17, zamiana lub kupno zamka wraz z bebechami od 17. Pozdrawiam Nowin Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 Przy mech spustowym też są różnice. Nie da się tak. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts