Belegpz Report post Posted September 3, 2010 Witam Szukam sklepów gdzie mógłbym kupić gimnastiorke 43 (albo wcześniejsze modele). Widziałem ją jedynie w sklepie Pana Frankowskiego aczkolwiek nie przeczytałem zbyt dobrych informacji o tym sklepie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
soldier92 Report post Posted June 26, 2011 Dobre i tanie komplety (gimnastiorka + bryczesy) szyje od podstaw użytkownik ProPatria z Allegro. Warto się do niego zwrócić. Polecam przeglądać Allegro, ostatnio często wypływają. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bronek1993 Report post Posted December 4, 2011 Panowie Poszukuje kogos kto potrafi mi odpowiedzieć czy dana gimnastiorka wz.43 jest dobrze wykonana. http://frontowiec.com/index.php?p1709,gimnastiorka-wz-43-54-182-replika Co o tym sądzicie? Jest także gimnastiorka wz.35. Quote Share this post Link to post Share on other sites
piotr2104 Report post Posted January 3, 2012 hmm, wg. mnie ta z frontowca całkiem ładna, ale nie miałem w łapach, nie macałem więc nie wiem. A co do mundurów od użytkownika ProPatria to polecam, posiadam właśnie od niego. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Uada Report post Posted February 7, 2012 Od siebie mogę polecić gimnastiorkę allegrowego użytkownika wasarin . Ja jestem ze swojej b. zadowolony, trzeba tylko przeprać żeby pozbyć się świecenia. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gruszkin Report post Posted February 14, 2013 Odkopię. Wasarin - brak kontaktu, Pro Partia nie ma materiału, Frankowski - dupne kopie. Hiki i shwester nie wchodzą w grę - za drogi koszt sprowadzenia i się na tym nie znam. Czy dostanę gdzieś jeszcze dobre komplety do rekonstrukcji? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Grisza1122 Report post Posted March 29, 2014 Jeśli chodzi o dobrą gimnastiorkę to najlepiej tu. http://nestof.pl/grupa/rekonstrukcja-zsrr/nowa-kategoria Droga ale doskonale wykonana. :maniak_OK: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Uada Report post Posted April 8, 2014 Nestof ciągnie rosyjskie szpeje bodaj od Hikiego i Schustera, więc jakość faktycznie dobra. Quote Share this post Link to post Share on other sites