Belegpz Posted September 3, 2010 Report Share Posted September 3, 2010 Witam Szukam sklepów gdzie mógłbym kupić gimnastiorke 43 (albo wcześniejsze modele). Widziałem ją jedynie w sklepie Pana Frankowskiego aczkolwiek nie przeczytałem zbyt dobrych informacji o tym sklepie. Quote Link to post Share on other sites
soldier92 Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Dobre i tanie komplety (gimnastiorka + bryczesy) szyje od podstaw użytkownik ProPatria z Allegro. Warto się do niego zwrócić. Polecam przeglądać Allegro, ostatnio często wypływają. Quote Link to post Share on other sites
bronek1993 Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 Panowie Poszukuje kogos kto potrafi mi odpowiedzieć czy dana gimnastiorka wz.43 jest dobrze wykonana. http://frontowiec.com/index.php?p1709,gimnastiorka-wz-43-54-182-replika Co o tym sądzicie? Jest także gimnastiorka wz.35. Quote Link to post Share on other sites
piotr2104 Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 hmm, wg. mnie ta z frontowca całkiem ładna, ale nie miałem w łapach, nie macałem więc nie wiem. A co do mundurów od użytkownika ProPatria to polecam, posiadam właśnie od niego. Quote Link to post Share on other sites
Uada Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Od siebie mogę polecić gimnastiorkę allegrowego użytkownika wasarin . Ja jestem ze swojej b. zadowolony, trzeba tylko przeprać żeby pozbyć się świecenia. Quote Link to post Share on other sites
Gruszkin Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 Odkopię. Wasarin - brak kontaktu, Pro Partia nie ma materiału, Frankowski - dupne kopie. Hiki i shwester nie wchodzą w grę - za drogi koszt sprowadzenia i się na tym nie znam. Czy dostanę gdzieś jeszcze dobre komplety do rekonstrukcji? Quote Link to post Share on other sites
Grisza1122 Posted March 29, 2014 Report Share Posted March 29, 2014 Jeśli chodzi o dobrą gimnastiorkę to najlepiej tu. http://nestof.pl/grupa/rekonstrukcja-zsrr/nowa-kategoria Droga ale doskonale wykonana. :maniak_OK: Quote Link to post Share on other sites
Uada Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 Nestof ciągnie rosyjskie szpeje bodaj od Hikiego i Schustera, więc jakość faktycznie dobra. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts