M!k4N Posted January 4, 2005 Report Share Posted January 4, 2005 Hey @ll Mam maly klopot z americas army zalozylem sobie nowe konto no i zaczalem przechodzic treningi i doszedlem do konca Markanship zostal mi tylko te pokoje z tarczami w ksztalcie ludzi no i mowi mi ze mam wrzucic flashbanga do pokoju i wystrzelic do tarcz w ciagu 10 sekund robie wszystko wedlug instrukcji ale tarcze nie spadaja-obuswaja sie jakby byly wogule nie trafione poprostu nie moge nic dalej zrobic ladowalem cale magi do tarcz i nic :/ a wszystkie drzwi sa dalej zamkniete :/:/ Quote Link to post Share on other sites
Apam Posted January 5, 2005 Report Share Posted January 5, 2005 one sie maaj zsuwac nie niszczyc. robisz wszystko dobrze jak juz je wystrzelasz WSZYSTKIE to idz dalej poszuakj drzwi napewno znajdziesz Quote Link to post Share on other sites
M!k4N Posted January 5, 2005 Author Report Share Posted January 5, 2005 no to napisalem ze sie nie zswujawa w pokoju sa 3 tarcze jedna za kratami jedna za beczkami i jedna w rogu :/ jak juz mowilem pakuje calymi magami wnie i sie nie obsuwaja :/ drzwi sa nadal zamkniete Quote Link to post Share on other sites
Kabzior Posted January 5, 2005 Report Share Posted January 5, 2005 to bug obecnej wersji gry Quote Link to post Share on other sites
M!k4N Posted January 5, 2005 Author Report Share Posted January 5, 2005 ehh kabzior a mozna cos ztym zrobic ? bo szkoda odpuszczac takiej grze jak aa :/ Quote Link to post Share on other sites
PauLLesnik Posted January 5, 2005 Report Share Posted January 5, 2005 Poprosz kogos znajomego zeby odstapil ci konto niskohonorowe :D Moze nie najlatwiej ani najszybciej. Albo sprobuj zainstalowac starsza wesrsje skoro to bag najnowszej. Quote Link to post Share on other sites
Maciej Posted January 5, 2005 Report Share Posted January 5, 2005 Jej nie trzeba przechodzić żeby móc grać online. Miałem ten sam problem, ale się udało ominąć. wszystko jest dobrze jak tego nie przejdziesz. Można spokojnie zaliczac zablokowanego wcześniej spadochroniarza Quote Link to post Share on other sites
WOjtas^ Posted January 5, 2005 Report Share Posted January 5, 2005 Ewentualnie mozna sciagnac patcha 2.2.1. Obecnie ogromna wiekszosc serverow wlasnie na niej jest. W 2.2.1 naprawiony jest blad z treningiem MOUT i z treningiem snajperskim. Nie jestem pewnien jak z tym MOUTem w tej wersji jest - czy dalej nie jest konieczny do gry online, czy jednak juz jest. Quote Link to post Share on other sites
M!k4N Posted January 5, 2005 Author Report Share Posted January 5, 2005 dzieki ludzie za pomoc :D:D a szczegolnie maciejowi :P wiecie co po sciagnieciu 750 mb nie kce mi sie sciagac 720... :P Quote Link to post Share on other sites
Maciej Posted January 5, 2005 Report Share Posted January 5, 2005 path nie waży 720 MB. tylko 29 MB i jest dostepny tu http://www.americasarmy.com/downloads/patches.php i uaktualnia wersję 2.2 do 2.2.1, a to o czym ty mówisz to poprostu wersja 2.2.1 w całosci Quote Link to post Share on other sites
M!k4N Posted January 5, 2005 Author Report Share Posted January 5, 2005 Ehh zrobie jak chcecie mam nadzieje ze zadziala :D Quote Link to post Share on other sites
M!k4N Posted January 6, 2005 Author Report Share Posted January 6, 2005 emm wiec ... ja sciagnalem aa:o odrazu 2.2.1 :/ i problem dalej jest :/ pomozcie ludzie Quote Link to post Share on other sites
WOjtas^ Posted January 6, 2005 Report Share Posted January 6, 2005 EHhh, jeszcze raz - od poczatku. Wchodzisz w trening MOUT. Cos tam koles gledzi. Jak skonczy, to masz wrzucic do pokoju flasha, wejsc do pokoju i "pozabijac" tarcze. Owe tarcze po trafieniu skladaja sie. Nie pamietam dokladnie jak, ale sie skladaja - zalozmy, ze po prostu klada do tylu. Jak oczyscisz pierwsze pomieszczenie to idziesz korytarzami do kolejnego, pozniej chyba trza zeskoczyc do tunelu, przejsc tunelem uwazajac do czego sie strzela - sa tarcze-cywile. No i dalej, dalej, dalej... kolejne pokoje, kolejne korytarze, krata zamknieta, ktora trza sobie otworzyc (trzymasz klawisz USE) na drzwiach. Pozniej na gore pod drabinie. Włala. Czy problem jest jednak taki, ze tarcze w ogole nie reaguja na trafienia? Quote Link to post Share on other sites
Golem Posted January 6, 2005 Report Share Posted January 6, 2005 Miałem ten sam problem (tarcze nie opadały i nie można było kontynuować misji), ale w wersji 2.2.0. Po spachowaniu do 2.2.1 wszystko działa. Quote Link to post Share on other sites
M!k4N Posted January 7, 2005 Author Report Share Posted January 7, 2005 wojtas qwa juz przechodzilem ten trening wczesniej wiem co trzeba zrobic i co sie dzieje jak sie strzeli do tarcz tylko u mnie te tarcze nie obsuwaja sie,spadaja,odchylaja sie czy jak to mozna nazwac wiec nic im nie moge zrobic dlatego pewnie drzwi do nastepnego pokoju sa zamkniete -_-'' Quote Link to post Share on other sites
WOjtas^ Posted January 7, 2005 Report Share Posted January 7, 2005 W takim wypadku jest tylko jedna mozliwosc - nie masz zainstalowanej 2.2.1 Quote Link to post Share on other sites
-Nowy->Korp.M-cz< Posted January 14, 2005 Report Share Posted January 14, 2005 a ja mam problem natury kontowej : P zakladam konto na www.americasarmy.com i wysyla mi n majla potwierdzenie czy cos w tym stylu.......czekam od 3 dni wyslalo juz na www.onet.pl www.msn.com i www.yahoo.com..... na kazdym nic nie ma : ( na jaki najszybciej przychodzi? Quote Link to post Share on other sites
Zgedi Posted January 14, 2005 Report Share Posted January 14, 2005 To nie kwestia tego na jaki najszybciej przychodzi tylko jak szybko ci wysla potwierdzenie...ja najdluzej na potwierdzenie czekalem kiedys 12 dni,to bylo przy zakladaniu konta na forum...i podobnie jak ty zakladalem na wszystkich kontach pocztowych jakie mialem ale tu trzeba po prostu cierpliwoscii.W moim przypadku ciezko o cierpliwosc ale sie staram..mimo tego ciagle w takich sytuacjach po glowie chodza mi mysli "a moze podalem zly adres konta mailowego,moze jedna literke przekrecilem" itp :) Quote Link to post Share on other sites
WOjtas^ Posted January 16, 2005 Report Share Posted January 16, 2005 Z tego co wiem to ogolnie z polskimi skrzynkami jest problem. Najwiekszy z wp - tam po prostu nie dochodzi wcale, ale na pozostale po prostu po jakims dluzszym czasie. Natomiast jesli chodzi o skrzynki hamerykanskie (hotmail, yahoo, etc.) to ja przynajmniej mam tak, ze przychodzi w ciagu max 10 min. Ostatnio konto zakladalem, to zanim zdazylem sie zalogowac na hotmaila po kliknieciu na aa.com, zeby wyslalo, to mail potwierdzajacy juz na mnie czekal. Sproboj jeszcze raz. Moze sie uda... Aha, na o2.pl przychodzi mi rownie szybko co na hotmaila. Quote Link to post Share on other sites
-Nowy->Korp.M-cz< Posted January 16, 2005 Report Share Posted January 16, 2005 dzieki :) mam juz konto od paru dni zapomnialem napisac :P pozdrawiam :twisted: Quote Link to post Share on other sites
Tementhor Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 To może ja skorzystam z topicu. Otóż mam problem z grą sieciową. Kiedy podłączam się do jakiegoś servka to gierka ciągnie najwyżej minute, zwykle jednak kilka sekund i się wiesza. Jedyne co pozostaje mi zrobić to wcisnąć RESET :( Wszystkie treningi chodzą dobrze, tylko jak dołącze do jakiegokolwiek serwera, wszystko się wczyta to gra pada. Help. Quote Link to post Share on other sites
-Nowy->Korp.M-cz< Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 za slaby sprzet...mozliwe ze karta graficzna nie daje rady...ja mam tak w przypadku BHD tyle tylko ze na odwrot bo jak gram z JEDNYM kolega to jest dobrze ale jak singla to sie wiesza :? Quote Link to post Share on other sites
Rainbow Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 A zmniejszyłeś grafiki na Ultra LOW ? Quote Link to post Share on other sites
Tementhor Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 Hmm... fakt sprzęt mam słaby PIII700,Gf2 32mb, 256 ram. Wykonałem kilka prób i okazało się, że tam gdzie nie ma punkbustera moge grać, ale bezsensu żeby gra się wieszała tam gdzie jest. Więc może to jego wina, może można sobie jakoś z tym poradzić. Oczywiście, że zmieniłem :wink: , ale przy wyższych na 'bezpunkowcach' działa. :| Quote Link to post Share on other sites
Potf0r Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 to jest wina punkbustera, podobne problemy sa na innych grach z niego korzystajacych... a zeby bylo smieszniej, nikt nie kwapi sie z poprawieniem tego bledu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts