WOjtas^ Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 to jest wina punkbustera, podobne problemy sa na innych grach z niego korzystajacych... a zeby bylo smieszniej, nikt nie kwapi sie z poprawieniem tego bledu. Pierwsze slysze... 1 - ramu masz conajmniej 2x za malo; 2 - grafika... Co prawda kraza legeny ;) o takich co to na Rivach graja, ale gf2, zapewne mx 200 to jednak nie to... 3 - ...Americas ArmySystempbpbweb.exe Odpal, zauktualizuj. Zobacz czy dalej nie tak. Jesli komunikaty od pb leca, to wpisz w konsoli pb_security 0. Sprawdz temp. procka. Potestuj czyms maszyne przy wiekszych obciazeniach. Dla procka np. superpi, dla grafiki jakies benchmarki... Sprawdz, jak nie masz jak inaczej, palcem temp. roznych czesci kompa. Radiator, grafika, mosquety (czy jak to sie tam pisze... takie kosteczki do okola procka), pamieci etc. Watpie, zeby to pb taki problem powodowal, chyba, ze komp. nie jest w stanie pociagnac gry ze sprawdzajacym go pb... Quote Link to post Share on other sites
PAT_PotulnY Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 Ja tylko poprawie Wojtasa :) bo z pośpiechu zjadł literke - trzeba wpisać pb_security 0 Quote Link to post Share on other sites
WOjtas^ Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 Dziekuje ;). Sam juz tez przeedytowalem, moze bedzie dla potomnych.. ;) Quote Link to post Share on other sites
Zgedi Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 moze bedzie dla potomnych..;) hehe juz widze odczytanie testamentu u WOjtasa "mojemu synkowi krzysiowi przepisuje w spadku plik pb_security 0" :) :P Quote Link to post Share on other sites
Potf0r Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 Hmm... fakt sprzęt mam słaby PIII700,Gf2 32mb, 256 ram. <- na tym poprostu nie da się normalnie grać w AA. Bedzie skakac jak zajączek po polanie ale powinno działać i nie wypieprzać się. (testowane na identycznej konfiguracji - z tym że mniej ramu bylo). Więc albo ci się coś wali w kompie - sprawdź wszystko co napisał WOjtas^, albo poczekasz na wyjście nowego PB... bo to nie pierwszy raz już takie coś widzę (na różnych konfiguracjach sprzętu). Jeśli masz możliwość - to sprawdź też czy Call of Duty (czy cokolwiek innego co korzysta z PB) wywala w grze na multi. Quote Link to post Share on other sites
Bartkie - CB Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 hej. Mam mały problem dotyczacy zapisywania danych do serweru. Jestem zalogowany przechodze pierwszy trening (strzelecki), zaliczam go i pokazuje mi sie napis czy chcesz zapisac dane do serweru klikam i po pewnym czasie pojawia mi sie blad: nieznany (error: unknow) czy ktos wie jak zlikwidowac ten problem ? Quote Link to post Share on other sites
-Nowy->Korp.M-cz< Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 po pojawieniu się tego errora, zaloguj się raz jeszcze, nie wylaczajac gry i będziesz miał trening zaliczony Quote Link to post Share on other sites
Bartkie - CB Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Niestety nie pomaga to. Przechodze trening proboje zapisac pojawia sie ten błąd. Wychodze z treningu loguje sie ponownie i treningu nie mam zaliczonego .. ;( [ Dodano: 13.02.2006, 22:22 ] Juz znalazlem odpowiedz na forum zagranicznym. Ten błąd jest wynikiem naprawiania serweru. Zaczekałem jeden dzien i wszystko jest juz wporządku. Pozdrawiam Bartkie Quote Link to post Share on other sites
wiciak Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 ja mam taki problem z aa: jak loguje sie na serwer to od razu jestem wywalany...czitów nie uzywam :P a to co zdazylem przeczytac to kilka zer i napis ,,kick/ban 0 minutes" czy jakos tak Quote Link to post Share on other sites
Rainbow Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 Uaktualnij Punk Bustera potem jak wejdziesz do gry wpisz w konsoli pb_security 0 i będzie działać. Masz powyżej wszystko jak to zrobić z resztą. Quote Link to post Share on other sites
PauLLesnik Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 Alez macie problemy. Jedyny i najwiekszy problem jaki wystepuje u mnie od pieciu miesiecy to to ze siedze i Irlandii i nie mam kompa, wiec ogolenie rzecz biorac tez grac nie moge. :P Pozdrowienia z Eire :D PS. A tak przy okazji to jaka teraz wersja jest?? Quote Link to post Share on other sites
K.A.B Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 PS. A tak przy okazji to jaka teraz wersja jest?? 2.6 Quote Link to post Share on other sites
boron Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 Kurcze wypuszczają te patche co chwile :) Grałem w to w zeszłym roku bodajże na 2.3 i nie miałem ŻADNEGO problemu z treningami i tym podobnymi. Może się kiedyś zgramy na x Fire i pykniemy razem w AA? Quote Link to post Share on other sites
PauLLesnik Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 No tak to jest chwile nie pograsz i juz jakies klopoty. Odpalam gre (w koncu mam kompa :D i net) 2.6 po wlaczeniu treningu MOUT wsio wporzadku w miare ladnie chodzi, ogolnie jest oki. Natomiast proba podlaczenia sie do jakiego kolwiek serwera konczy sie totalna zwiecha kompa ?? ki diabli Jakies sugestie?? [ Dodano: Czw Maj 04, 2006 11:55 pm ] Na cale szczescie dokupienie troche ramu (teraz mam 1Ghz) wystarczylo . HMM Wojtas a ciebie gdzie wcielo zawsze mozna bylo liczyc na twoja rade w tej tematyce ale ostatnio cie nie widuje(hehe widuje) tutaj. Co do grania razem Boron masz moj nick w podpisie jak poszukasz na Tracker'ze albo na eye'u to znajdziesz zapewne nie tyllko mnie, ale i innych. Ja zawsze z checia pogram z innymi. Pozdr Quote Link to post Share on other sites
Guest Anonymous Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Witam. Zapowiedziana została nowa wersja gry mianowicie 2.7.. Więcej info(po polsku): www.americasarmy.pl lub na bieżąco(po angielsku) www.aaotracker.com Pozdrawiam :F Quote Link to post Share on other sites
Smokey Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Heh witam a ja mam inny problem. W AA troche grałem (v2.3) i nie miałem żadnych problemów, niski pingi etc.... Ale gdy po przerwie zainstalowałem v2.6 to zgroza, pingi latają jak chcą :wink: Na poprzedniej wersji wszystko było ok a teraz.... jak pozbyć sie tych pingów, łącze internetowe mam takie same jak wtedy. Może to PB szwankuje? Cheers Quote Link to post Share on other sites
kondi2002 Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Oj, dawno nie gralem ale watpie by byl to PB. On moze troche na poczatku lagowac. Sprawdz sobie ustawienia neta w opcjach gry Quote Link to post Share on other sites
kuchar Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 kto z was wie jak zainstalować AA na linuxie...szukalem w necie cos tam jest ale nie skutkuje prosze o porady pzdr :| [ Dodano: 07 Maj 2006 15:53 ] Błagam o pomoc!! :| Quote Link to post Share on other sites
Biczer Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 nie chcę być cyniczny, ale w czym masz problem dokładnie? :) trzeba wpierw ściągnąć wersję linuksową. :) Quote Link to post Share on other sites
-Nowy->Korp.M-cz< Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 Są wersje na linux'a i na shitdowsa :) Patrz uważnie, co ściągasz. Quote Link to post Share on other sites
HW_Lisu Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 Co do pingów to faktycznie 2.6 słabo coś tam działą. Ja w akademie gram na łączu 100Mbit/s !! i też się zdarza, że jest tak lagowo, że nie da się grać :/ Quote Link to post Share on other sites
Black Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 Bo to panowie pb najczesciej... Po nowych updatach co chwile robi screenshoty. Poza tym przez jakis czas byly klopoty zwiazane z wprowadzeniem nowego rodzaju statystyk, co wymagalo zmiany oprogramowania na serwerach (do konca bedzie to zaimplementowane w wersji 2.7). A tak nawiasem - zapraszam do wspolnej zabawy z naszym klanem. Prawie wszyscy czlonkowie airsoftowego PSS sa jednoczesnie czlonkami klanu americasowego [PSS]. Gramy czesto na extraction (ostatnio). Mam nadzieje, ze w ciagu najdalej miesiaca bedziemy miec trackowany, honorowy serwer :-) Drugim nawiasem :-) : - moze podzielicie sie nickami pod jakimi gracie w AAO, cobym mogl sobie w buddylist na trackerze wpisac? Moj nick jest w stopce :ok: Quote Link to post Share on other sites
kuchar Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 mam wersje na linuxa i jak to zainstalowac???????????????????? [ Dodano: Sob 20 Maj, 2006 21:35 ] sciagnalem wersje AA na linuxa zainstalowalem i wsio ok klikam na plik z gra i nie chce odpalic... :evil: i nie wiem co mam teraz zrobic pzdr [ Dodano: Sob 20 Maj, 2006 21:35 ] sciagnalem wersje AA na linuxa zainstalowalem i wsio ok klikam na plik z gra i nie chce odpalic... :evil: i nie wiem co mam teraz zrobic pzdr :F Quote Link to post Share on other sites
FiFi007 Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Mój nick to [N_R_PL]fifi007 ,a numer gg. to 6807060. napiszcie to zagramy Quote Link to post Share on other sites
sniper932 Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Ja gram od tygodnia- jako sniper932 :D gg 1793328 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts